Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 3 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Γιατί οι άντρες χάνουν το ενδιαφέρον τους αμέσως μετά το σεξ;
[Queen]: Γιατί οι άντρες χάνουν το ενδιαφέρον τους αμέσως μετά το σεξ;

[Queen]: Γιατί οι άντρες χάνουν το ενδιαφέρον τους αμέσως μετά το σεξ;

Ένα θέμα που σίγουρα απασχολεί πολλές

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις αναλύσει με τις φίλες σου το συγκεκριμένο θέμα. Για ποιο λόγο, εκεί που έκανε για σένα σαν τρελός και παλαβός, ξαφνικά, και αφού φυσικά κάνατε σεξ, ή εξαφανίστηκε, ή έγινε απόμακρος και ψυχρός. Μη στενοχωριέσαι φίλη μου, και δεν κάνεις κάτι λάθος, ή μάλλον όχι τόσο λάθος, γιατί τα φάουλ σου τα έχεις κάνει κι εσύ.

Σύμφωνα με έρευνες, η συγκεκριμένη συμπεριφορά βρίσκεται στο DNA των αντρών ή για την ακρίβεια στην ψυχοσύνθεσή τους, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ειδικοί ανέλυσαν απαντήσεις αντρών πάνω στο φλέγον αυτό ζήτημα και το πόρισμα είναι το εξής: Ο άντρας είναι κυνηγός, κάτι που σημαίνει ότι η φύση του τον προστάζει να κυνηγήσει και φυσικά να κατακτήσει. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, και το λάθος πολλών γυναικών, είναι ότι κάνουν σεξ πριν καν υπάρξει οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα από τον άντρα, παρά μόνο η σεξουαλική έλξη.

Ένα άλλο πόρισμα-το οποίο δεν μας κάνει και τόσο μεγάλη εντύπωση- είναι ότι όσες περισσότερες σεξουαλικές συντρόφους είχε ένας άντρας στο παρελθόν, οι πιθανότητες να χάσει το ενδιαφέρον του αμέσως μετά το σεξ, είναι μεγαλύτερες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!