Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 0 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Εσύ ξέρεις τι τύπος (επιδερμίδας) είσαι;
[Queen]: Εσύ ξέρεις τι τύπος (επιδερμίδας) είσαι;

[Queen]: Εσύ ξέρεις τι τύπος (επιδερμίδας) είσαι;

Έρευνες έχουν δείξει ότι περισσότερα από τα τρία τέταρτα των γυναικών δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο πραγματικός τύπος της επιδερμίδας του προσώπου τους. Εσύ;

Σίγουρα θα σου έχει τύχει να αγοράσεις ένα προϊόν το οποίο θα χρησιμοποιήσεις μόνο μια φορά και στη συνέχεια το αφήνεις ξεχασμένο στην άκρη γιατί ανακάλυψες πως δεν ταιριάζει καθόλου στην επιδερμίδα σου… Αυτό συμβαίνει γιατί ερμηνεύεις λάθος τα χαρακτηριστικά του δέρματός σου όπως δηλαδή λιπαρότητα, ξηρότητα, κοκκινίλες, πανάδες ή χαλάρωση.

Γιατί συμβαίνει αυτό?

Όπως αναφέρει η Δρ. Leslie Baumann στο βιβλίο της The Skin Type Solution, εκδ. Hodder& Stoughton (amazon.com), μελέτες δείχνουν ότι ακόμα και στα ειδικά ερωτηματολόγια που συχνά συμπληρώνουν οι γυναίκες στα ιατρεία των δερματολόγων ή στα καταστήματα καλλυντικών, έχουν την τάση να αποκρύπτουν άθελά τους την αλήθεια ώστε τα αποτελέσματα του τεστ να δείξουν τον τύπο του δέρματος που ιδανικά θα επιθυμούσαν να έχουν. Έτσι, δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ποιες είναι οι αληθινές ανάγκες της επιδερμίδας τους και επιλέγουν λάθος προϊόντα. Επιπρόσθετα -όπως υποστηρίζει η Elaine Trapp επικεφαλής των αισθητικών της Lancome στο Λονδίνο,- μεγάλο ποσοστό των γυναικών που βρίσκονται στην ηλικία των 30+ νομίζουν πως έχουν ακόμα τον ίδιο τύπο δέρματος που είχαν στην εφηβεία τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!