Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Εσύ θα φορούσες αυτή την τάση στο μακιγιάζ;
[Queen]: Εσύ θα φορούσες αυτή την τάση στο μακιγιάζ;

[Queen]: Εσύ θα φορούσες αυτή την τάση στο μακιγιάζ;

Ένα ανορθόδοξο χρώμα σκιάς αρχίζει να γίνεται τάση και μας αρέσει πολύ

Οι τάσεις στο μακιγιάζ και τα νύχια είναι τόσες πολλές που χάνουμε εύκολα τον λογαριασμό και επεισόδια! Άλλες σεζόν γίνεται τάση το κίτρινο, άλλες το μπλε, πολλές φορές υπάρχουν συνδυασμοί και φέτος κυριαρχεί το φούξια . Ναι, το φούξια. Φούξια όπως αυτό που θα φορούσες στα χείλη σου. Φούξια όπως η τσιχλόφουσκα. Φούξια!

Όταν το ακούσαμε πρώτη φορά δεν εκπλαγήκαμε γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Όταν όμως το είδαμε εκπλαγήκαμε και μάλιστα πολύ ευχάριστα. Το χρώμα που κανονικά θα φορούσαμε στα χείλη μας ταίριαζε τέλεια στα βλέφαρα και είχε τη μαγική ικανότητα να αναδεικνύει όλα τα χρώματα ματιών.

Είναι όμορφο στα καστανά μάτια, στα πράσινα και τα γαλάζια και σου αφήνει πάρα πολύ χώρο για δημιουργικότητα. Βλέπεις, το χρώμα είναι ήδη έντονο και διαφορετικό συνεπώς δεν πειράζει να το φτάσεις μεταφορικά και κυριολεκτικά στα άκρα στα μάτια σου.

Αυτό που θέλουμε λοιπόν να πούμε είναι πως για πρώτη φορά, μία τόσο edgy τάση μας έχει βάλει σε πειρασμό να την αντιγράψουμε και όχι μόνο να τη θαυμάζουμε σε μοντέλα και celebrities!

Ευτυχώς η αγορά είναι γεμάτη με παλέτες και μονές σκιές σε αυτή την έντονη απόχρωση και έτσι –εμείς τουλάχιστον- θα πειραματιστούμε με αυτή τη νέα τάση .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!