Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Η απαράδεκτη κίνηση της Angelina Jolie για να εκδικηθεί τον Brad Pitt
[Queen]: Η απαράδεκτη κίνηση της Angelina Jolie για να εκδικηθεί τον Brad Pitt

[Queen]: Η απαράδεκτη κίνηση της Angelina Jolie για να εκδικηθεί τον Brad Pitt

Από εμάς είναι όχι #sorrynotsorry

Μπορεί να έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt χώρισαν επίσημα, όμως ειλικρινά υπάρχει περισσότερο δράμα από ποτέ στις ζωές τους μετά τον χωρισμό, κάτι που επηρεάζει τόσο τη μεταξύ τους σχέση, όσο και τη σχέση τους με τα έξι τους παιδιά. Κι έτσι όπως προχωράει το πράγμα, μόνο χειρότερο θα γίνεται.

Σύμφωνα με μια πηγή του Us Weekly, η Angelina έχει ακόμη πολύ θυμό μέσα της για το διαζύγιο και τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο Brad . «Η Angelina έχει ακόμη πολλή δυσαρέσκεια για τον Brad. Θέλει να τον κάνει να νιώθει υπεύθυνος για όλο αυτό, κι επειδή αισθάνεται πως έκανε τη ζωή της και των παιδιών τους άνω κάτω». Και με ποιο τρόπο το κάνει αυτό;

Μα φυσικά περιορίζοντας την αλληλεπίδρασή του με τα παιδιά τους, είτε το πιστεύεις, είτε όχι. Η πηγή αναφέρει πως η ηθοποιός χρησιμοποιεί τα παιδιά της ως όπλο εναντίον του, με αποτέλεσμα εκείνος να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να τα δει. Ένας από τους κυριότερους λόγους όμως για τους οποίους η Angelina αισθάνεται τόσο αναστατωμένη και εκνευρισμένη με τον πρώην σύζυγό της, είναι επειδή εκείνος δήθεν της έδωσε λεκτική άδεια να μετακομίσει στο εξωτερικό με τα παιδιά στα πρώτα στάδια του χωρισμού τους, αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!