Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Αλλιώς καθαρίζουμε τα πινέλα με φυσική τρίχα, αλλιώς τα συνθετικά πινέλα. Το ήξερες;
[Queen]: Αλλιώς καθαρίζουμε τα πινέλα με φυσική τρίχα, αλλιώς τα συνθετικά πινέλα. Το ήξερες;

[Queen]: Αλλιώς καθαρίζουμε τα πινέλα με φυσική τρίχα, αλλιώς τα συνθετικά πινέλα. Το ήξερες;

Και εδώ θα μάθεις ακριβώς πώς πρέπει να τα καθαρίσεις!

Σου έχουμε πει πολλές φορές ότι θα πρέπει να καθαρίζεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα πινέλα του μακιγιάζ σου. Κι αυτό, γιατί στα πινέλα συγκεντρώνονται άπειρα μικρόβια που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλο κακό στην επιδερμίδα του προσώπου σου. Αυτό που ίσως να μη γνωρίζεις είναι ότι καθαρίζουμε με διαφορετικό τρόπο τα συνθετικά πινέλα και με άλλο τρόπο τα πινέλα με φυσική τρίχα, διότι έχουν μερικές μικρές διαφορές.

Όσα πινέλα έχουν συνθετικές τρίχες είναι συνήθως καλύτερα για την εφαρμογή προϊόντων σε κρεμώδη υφή, όπως το foundation, οι κρεμώδεις σκιές και το κρεμώδες ρουζ. Αυτό συμβαίνει, διότι οι συνθετικές τρίχες είναι λείες και δεν μπορούν να συγκρατήσουν καλά υλικό σε μορφή πούδρας με αποτέλεσμα να μειώνουν την ένταση του προϊόντος κατά την εφαρμογή. Αντίθετα, τα πινέλα με φυσική τρίχα είναι ιδανικά για να συγκρατούν υλικά σε μορφή πούδρας, όπως σκιές σε σκόνη, ρουζ και make up σε πούδρα, χαρίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου.

Ωστόσο και τα δύο είδη πινέλων είναι εξίσου καλά και είναι στο χέρι σου να επιλέξεις αυτό που σε ικανοποιεί απόλυτα. Το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι ότι τα πινέλα με φυσική τρίχα είναι λίγο πιο ακριβά από τα συνθετικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!