Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Queen]: Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη δίαιτα που κυκλοφορεί
[Queen]: Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη δίαιτα που κυκλοφορεί

[Queen]: Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη δίαιτα που κυκλοφορεί

Τι είναι αυτή η δίαιτα και γιατί έχει προκαλέσει τόση ανησυχία;

Ανά διαστήματα, ακούμε για διάφορες δίαιτες που κάνουν την εμφάνισή τους και καλούν τον κόσμο να τις εμπιστευτεί. Προγράμματα που βασίζονται στο κρέας, στα λαχανικά, στα ψάρια, στους ξηρούς καρπούς… Έχουμε σιγά – σιγά μία δίαιτα για κάθε μέρα του χρόνου, ανάλογα με το τι έχουμε έμπνευση να πειραματιστούμε την εκάστοτε στιγμή. Μία από αυτές, όμως, φαίνεται να έχει προβληματίσει ιδιαίτερα το κοινό με το πρόγραμμα που ορίζει για όσους την ακολουθήσουν.

Το όνομα αυτής: Snake Diet ή αλλιώς Δίαιτα του Φιδιού. Σύμφωνα με το Health, αν αποφασίσεις να την ακολουθήσεις, αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να περιορίσεις την κατανάλωση του φαγητού σε ορισμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα σε δύο ώρες.

Το αρχικό στάδιο περιλαμβάνει την κατανάλωση βραδινού και, στη συνέχεια, μία 48ωρη νηστεία, ενώ, παράλληλα, καταναλώνεις Snake Juice (ποτό με ηλεκτρολύτες που δεν έχει περάσει από έρευνα για το πόσο ασφαλές είναι).

Έπειτα, έρχεται άλλη μία νηστεία 72 ωρών, κατά την οποία πρέπει να μετράς την κέτωση (μία μεταβολική κατάσταση που προκαλείται από χαμηλά ποσοστά υδατανθράκων), καθώς αυτή είναι που ενεργοποιεί η εν λόγω δίαιτα. Αυτό που δε διευκρινίζεται είναι το τι ακριβώς τρως μετά από αυτήν τη νηστεία. Η μόνη αναφορά που γίνεται είναι ότι τα γεύματα πρέπει να είναι απλά, όχι σε μεγάλες ποσότητες και τακτικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!