Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: 4 σημάδια που μαρτυρούν ότι μάλλον… δεν είναι παιδί για γάμο
[Queen]: 4 σημάδια που μαρτυρούν ότι μάλλον… δεν είναι παιδί για γάμο

[Queen]: 4 σημάδια που μαρτυρούν ότι μάλλον… δεν είναι παιδί για γάμο

Σε περίπτωση που είναι ο καλός σου… λυπάμαι!

Καλώς ή κακώς, κακώς αν με ρωτάς αλλά τελοσπάντων, εμείς τα κορίτσια από τη στιγμή που θα περάσουμε την ηλικία των 30, άντε 32 βαριά, ένα άγχος με το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας μας πιάνει. Απολύτως κατανοητό, αλλά μεταξύ μας, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, πόσο μάλλον πανικού. Καταλαβαίνω βέβαια, ότι έχεις ανάγκη να ξέρεις, αν ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι μαζί, μπορεί να σου προσφέρει κάτι πιο σταθερό και σίγουρο. Και ακριβώς επειδή το καταλαβαίνω, σου έχω τα σημάδια για να καταλάβεις, ότι μάλλον δεν είναι φτιαγμένος για γάμο. Τουλάχιστον όχι με σένα.

Ο βιαστικός

Για κάποιο λόγο βιάζεται. Από τον πρώτο μήνα έχει εκφράσει την πρόθεσή του να σε παντρευτεί, γιατί σίγουρα δεν έχει ξανανιώσει έτσι, ενώ ήδη μιλάει για τα ονόματα των παιδιών σας. Μη χαίρεσαι και προφανώς μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λέει. Η βιασύνη έχει να κάνει με τη δική του ανασφάλεια και όχι με τον έρωτά του για σένα. Αλήθεια σου λέω, δύσκολα θα συνεχιστεί η σχέση σας, πόσο μάλλον να φτάσει σε γάμο.

Το sidekick (θα σου εξηγήσω)

Όπως ακριβώς ο Batman είχε τον Robin έτσι έχεις κι εσύ το Σωτήρη. Δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία και σε ακολουθεί σε ό, τι κι αν προτείνεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!