Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Ζουράρις: Μαλ… όσοι λένε δικτάτορα τον Κάστρο
[Πρώτο Θέμα]: Ζουράρις: Μαλ… όσοι λένε δικτάτορα τον Κάστρο

[Πρώτο Θέμα]: Ζουράρις: Μαλ… όσοι λένε δικτάτορα τον Κάστρο

«Βαριέμαι» η απάντηση του υφυπουργού Παιδείας όταν κλήθηκε να αιτιολογήσει τη θέση του – Χαρακτήρισε τον εκλιπόντα ως «μεγάλη φυσιογνωμία της ανθρωπότητας»
Βαρείς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις όταν κλήθηκε να χαρακτηρίσει όσους αποκαλούν τον Φιντέλ Κάστρο «δικτάτορα».
«Είναι μαλ…» είπε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha ενώ όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει τη θέση του αυτή απάντησε μόνο με μια λέξη: «βαριέμαι».
Κατά τον Κώστα Ζουράρι ο Φιντέλ Κάστρο ήταν «μια μεγάλη φυσιογωνμία της ανθρωποτητας των τελευταίων ετών που μας αφήνει πιο φτωχούς και λιγότερο επαναστάτες».
Για την κατάσταση στην Κούβα είπε ότι «ήταν ένα σύστημα άμεσης δημοκρατίας με άμεσα ελαττώματα που οφείλονται 1.000% από την κτηνώδη συμπεριφορά των ΗΠΑ, αυτά τα καθάρματα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού που έπνιξαν την Κούβα».
Σε ερώτηση δε για το ποια θα ήταν η αντιμετώπισή του σε περίπτωση που είχε εκδώσει ένα βιβλίο για «τα σπουδαρχίδια της εδώ κοπροκρατίας» ο υφυπουργός Παιδείας είπε ότι «βεβαίως θα επιβίωνα, θα με καλούσε ο Κάστρο θα μιλούσα και θα τα λέγαμε θα είχα μια τιμωρία βαριάς επιπλήξεως και μέχρι εκεί» υποστηρίζοντας ότι όσοι αντιφρονούντες συνελήφθησαν στην Κούβα «αυτό συνέβη γιατί ήταν ένοπλοι και τους έστελναν οι από εκεί (σ.σ. οι ΗΠΑ)».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!