Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Ζήγρας «ξανακαίει» Άκη: Το «μαύρο» χρήμα κατέληγε σε αυτόν – Με παραπλάνησε
[Πρώτο Θέμα]: Ζήγρας «ξανακαίει» Άκη: Το «μαύρο» χρήμα κατέληγε σε αυτόν – Με παραπλάνησε

[Πρώτο Θέμα]: Ζήγρας «ξανακαίει» Άκη: Το «μαύρο» χρήμα κατέληγε σε αυτόν – Με παραπλάνησε

«Έχω μετανιώσει» είπε ο ξάδερφος του πρώην υπουργού – Τον «κάρφωσε» ότι ξόδευε εκατομμύρια για να εκλέγεται βουλευτής
«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ο τελικός αποδέκτης των μιζών από τα εξοπλιστικά» ανέφερε, εκ νέου, κατά την σημερινή απολογία του στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο εξάδελφος του πρώην υπουργού, Νίκος Ζήγρας.
Όσο για τη δική του εμπλοκή στην υπόθεση διακίνησης μαύρου πολιτικού χρήματος κατά την προμήθεια εξοπλιστικών προγραμμάτων, ο ίδιος -άλλοτε εξ απορρήτων του πρώην υπουργού- δήλωσε «μετανιωμένος», αναφέροντας μάλιστα πως ο εξάδελφός του, πρωην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, τον «παραπλάνησε».
Ειδικότερα, στην απολογία του ο Νίκος Ζήγρας έβαλε εκ νέου στο «κάδρο» τον Άκη Τσοχατζόπουλο, λέγοντας πως εκείνος ήταν ο τελικός αποδέκτης των μιζών για την προμήθεια των δύο εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Ο Νίκος Ζήγρας τόνισε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος, τον οποίο εμπιστευόταν, τον παραπλάνησε. Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μου είπε από πού ήταν τα χρήματα. Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνος Μιχαηλίδης, μου είπε ξεκάθαρα. Η αλήθεια είναι μία και αποκαλύπτεται από τα έγγραφα που έρχονται από την Ελβετία. Ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος το γνωρίζει. Βρέθηκα ξαφνικά από το πουθενά να έχω επαφές με πολιτικους, εργοστάσια, πολλά χρήματα. Μου γνώρισε ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον Ντίνο Μιχαηλιδη ως φίλο του που εκπροσωπεί αραβικά fund και θα έκαναν επενδύσεις σε ακίνητα. Τελικά, όπως μου είπε ο Ντίνος Μιχαηλίδης, τα χρήματα προέρχονταν από εξοπλιστικά προγράμματα, μίζες από ρωσικούς πυραύλους και αντισταθμιστικά».
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο Νίκος Ζήγρας αναφέρθηκε στον τρόπο ζωής του Άκη Τσοχατζόπουλου, λέγοντας πως ξόδεψε περίπου 2,5 εκατ. ευρώ στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2004 και του 2007.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!