Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Βρούτσης: Η «ΕΡΓΑΝΗ» Σεπτεμβρίου αποκαλύπτει ότι κυριαρχούν οι φτωχοί εργαζόμενοι
[Πρώτο Θέμα]: Βρούτσης: Η «ΕΡΓΑΝΗ» Σεπτεμβρίου αποκαλύπτει ότι κυριαρχούν οι φτωχοί εργαζόμενοι

[Πρώτο Θέμα]: Βρούτσης: Η «ΕΡΓΑΝΗ» Σεπτεμβρίου αποκαλύπτει ότι κυριαρχούν οι φτωχοί εργαζόμενοι

«Ο διετής κύκλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς ολοκληρώνεται, σημαδεύεται από τις μεγαλύτερες ιστορικά αρνητικές ανατροπές στην αγορά εργασίας» αναφέρει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας
Τα στοιχεία του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» για το μήνα Σεπτέμβριο 2016 σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης κάνοντας λόγο για «πρωτοφανής ανατροπή στην αγορά εργασίας τα 2 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με θύματα εργαζόμενους και ανέργους.
«Η “ΕΡΓΑΝΗ” Σεπτεμβρίου αποκαλύπτει ότι για πρώτη φορά κυριαρχούν απόλυτα οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης και οι φτωχοί εργαζόμενοι!» σχολιάζει χαρακτηριστικά.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βρούτσης αναφέρει:
Ο διετής κύκλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς ολοκληρώνεται, σημαδεύεται από τις μεγαλύτερες ιστορικά αρνητικές ανατροπές στην αγορά εργασίας.
Τα αποτελέσματα του συστήματος “ΕΡΓΑΝΗ” μηνός Σεπτεμβρίου 2016, το επιβεβαιώνουν ακόμη μια φορά. Πιο συγκεκριμένα:
Ι. Τα στοιχεία του μηνός Σεπτεμβρίου αποτυπώνουν το μέγεθος της μεγάλης ανατροπής. Οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης τη διετία 2015-2016 (περίοδος διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) έσπασαν το ιστορικό φράγμα του 50% και ξεπέρασαν την πλήρη απασχόληση, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε το 2014 και όλα τα προηγούμενα χρόνια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!