Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Βούτσης: Η Ελλάδα είναι προσηλωμένη στις διεθνείς συνθήκες
[Πρώτο Θέμα]: Βούτσης: Η Ελλάδα είναι προσηλωμένη στις διεθνείς συνθήκες

[Πρώτο Θέμα]: Βούτσης: Η Ελλάδα είναι προσηλωμένη στις διεθνείς συνθήκες

Οι διεθνείς συνθήκες, που για δεκαετίες έδωσαν το πλαίσιο για να υπάρχει ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή, αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο και σήμερα, τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής
Την προσήλωση της Ελλάδας στις διεθνείς συνθήκες, οι οποίες αποτελούν τη βάση για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή, επεσήμανε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης , σχολιάζοντας τις προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων πολιτικών και ιδιαίτερα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο πρόεδρος της Βουλής μετέβη στα Χανιά, όπου παρέστη στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα. Ο κ. Βούτσης προήδρευσε επίσης στην ετήσια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», του οποίου, ως πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής.
Προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Ιδρύματος ο κ. Βούτσης, ερωτώμενος από εκπροσώπους των ΜΜΕ, επισήμανε τη μεγάλη σημασία της πάνδημης έκφρασης τιμής προς όσους αγωνίστηκαν για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία και υπογράμμισε: «Τιμούμε τους αγώνες, τιμούμε τους αγωνιστές και επαναλαμβάνουμε ότι η προσήλωση μέχρι κεραίας στις διεθνείς συνθήκες, που για δεκαετίες έδωσαν το πλαίσιο για να υπάρχει ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή, αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο και σήμερα, για όσους λαούς και κυβερνήσεις της περιοχής δίνουν αυτόν τον αγώνα, έτσι ώστε να μη διαταραχθεί και να μη διασαλευθεί περαιτέρω η ειρήνη και η σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!