Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Βορίδης στο νέο περιοδικό «ZERO»: Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει το υπερταμείο
[Πρώτο Θέμα]: Βορίδης στο νέο περιοδικό «ZERO»: Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει το υπερταμείο

[Πρώτο Θέμα]: Βορίδης στο νέο περιοδικό «ZERO»: Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει το υπερταμείο

Ο πρώην υπουργός, αναφέρθηκε στις σχέσεις Εκκλησίας – Κράτους, τονίζοντας ότι η ΝΔ είναι εναντίον του διαχωρισμού τους και εναντίον της αλλαγής της διδασκαλίας του μαθήματος των θρησκευτικών
«Το υπερταμείο πρέπει να καταργηθεί. Τελεία και παύλα. Αποτελεί απαράδεκτη, υπερβολική και καταχρηστική δέσμευση της ελληνικής δημόσιας περιουσίας. Και αξιοποιήσεις θα κάνουμε, και ιδιωτικοποιήσεις θα κάνουμε, αλλά όχι με καθεστώς συναποφάσεως», αναφέρει σε συνέντευξή του στο νέο μηνιαίο περιοδικό «ZERO» ο Μάκης Βορίδης.
Ο βουλευτής την Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε στις σχέσεις Εκκλησίας – Κράτους, τονίζοντας ότι η ΝΔ είναι εναντίον του διαχωρισμού τους και εναντίον της αλλαγής της διδασκαλίας του μαθήματος των θρησκευτικών.
Το νέο μηνιαίο περιοδικό «ZERO», βρίσκεται από σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας.

Το περιοδικό υπόσχεται: «Πολιτική, οικονομία, εθνικά θέματα, αποκαλύψεις, διεθνείς εξελίξεις, τεχνολογία, τάσεις, τέχνη, αθλητικά, όλα ιδωμένα από μηδενική βάση. Φρέσκια ματιά στα πάντα σε ένα περιοδικό το οποίο δεν είναι απλά πλούσιο, αλλά στην κυριολεξία τα έχει όλα. Όταν αποφασίσαμε να εκδώσουμε το ZERO δεν είχαμε κατά νου να βγει ένα ακόμα περιοδικό.
Πρώτη αποκάλυψη, η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία έχει ενημερωθεί αρμοδίως για το χρονικό διάστημα εντός θα πρέπει να αναμένεται απόπειρα επιθετικής ενέργειας από τη Τουρκία. Εξηγούνται οι λόγοι και τα κίνητρα με βάση τα στοιχεία που έχουν οι επιχειρησιακοί αρμόδιοι και οι ελληνικές υπηρεσίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!