Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Βίντεο: Τεράστια πυρκαγιά στο Τενεσί – Επείγουσες εκκενώσεις από την αστυνομία
[Πρώτο Θέμα]: Βίντεο: Τεράστια πυρκαγιά στο Τενεσί – Επείγουσες εκκενώσεις από την αστυνομία

[Πρώτο Θέμα]: Βίντεο: Τεράστια πυρκαγιά στο Τενεσί – Επείγουσες εκκενώσεις από την αστυνομία

Οι κάτοικοι έχουν μεταφερθεί στο καταφύγιο του Ερυθρού Σταυρού στο Κοινοτικό Κέντρο του Γκάτλινγκμπεργκ, ενώ το αθλητικό κέντρο Rocky Top έχει επίσης μετατραπεί σε καταφύγιο
Μια τεράστια πυρκαγιά που καίει έκταση 500 στρεμμάτων, απειλεί δομές στο κέντρο Γκάτλινγκμπεργκ του Τενεσί, όπου οι αστυνομικοί έχουν διατάξει υποχρεωτικές εκκενώσεις. Οι δρόμοι κοντά στο Εθνικό Πάρκο των Smoky Mountains είναι κλειστoί, καθώς οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους θυελλώδεις ανέμους.
«Είναι πολύ επικίνδυνες καιρικές συνθήκες» είπε η Dana Soehn της Εθνικής Υπηρεσίας Πάρκων. «Είχαμε δέντρα να ξεριζώνονται, κατολισθήσεις, ενώ η φωτιά συνεχίζει να αυξάνεται».
Οι κάτοικοι έχουν μεταφερθεί στο καταφύγιο του Ερυθρού Σταυρού στο Κοινοτικό Κέντρο του Γκάτλινγκμπεργκ, ενώ το αθλητικό κέντρο Rocky Top έχει επίσης μετατραπεί σε καταφύγιο.
Αξιωματούχοι υποπτεύονται εμπρησμό ως αιτία της φωτιάς, η οποία ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο.
Οι φλόγες ήταν πολύ κοντά στους ανθρώπους που διέμεναν στο ξενοδοχείο Park Vista Hilton.
Τα αποκαΐδια που παρασύρθηκαν από ριπές ανέμου, συνέβαλαν στην περαιτέρω εξάπλωση της πυρκαγιάς. Οι ελπίδες εναπόκεινται πλέον στον καιρό, καθώς βροχή αναμένεται αργά το βράδυ της Δευτέρας.
«Κανείς δεν επιτρέπεται στην πόλη αυτή τη στιγμή» η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία Morristown Τενεσί έγραψε στις 21:25 τοπική ώρα. «Εκκενώστε αμέσως και ακολουθήστε τις οδηγίες από τους αξιωματούχους έκτακτης ανάγκης».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!