Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Βίντεο: Μια ασφαλτόστρωση που έγινε… viral -Τι απαντά ο δήμος Ρεθύμνου
[Πρώτο Θέμα]: Βίντεο: Μια ασφαλτόστρωση που έγινε… viral -Τι απαντά ο δήμος Ρεθύμνου

[Πρώτο Θέμα]: Βίντεο: Μια ασφαλτόστρωση που έγινε… viral -Τι απαντά ο δήμος Ρεθύμνου

Η επική ασφαλτόστρωση του δρόμου που έγινε πριν από δύο μέρες στο Ρέθυμνο έκανε το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια
Λένε ότι μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα της «Νέας Τηλεόρασης» μόνο για γέλια και για κλάματα είναι. Και αφορούν στις ασφαλτοστρώσεις που κάνει τελευταία ο δήμος Ρεθύμνου. Μάλιστα χαρακτηριστικό παράδειγμα ασυνεννοησίας μεταξύ δήμου και πολιτών, είναι η ασφαλτόστρωση στην οδό Επιμενίδου Μαρούλη.
Τα εμπόδια που συνάντησαν τα τεχνικά συνεργεία, όταν πήγαν για να ασφαλτοστρώσουν τον δρόμο, ήταν κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα στις άκρες του δρόμου, αλλά και κάποιοι κάδοι απορριμμάτων, οι οποίοι ουδέποτε μετακινήθηκαν.
Ο δήμος ειδοποίησε τους κατοίκους της περιοχής για να απομακρύνουν τα οχήματά τους, όμως ουδέποτε ανταποκρίθηκαν, απαντά στην «Ν.Τ.» ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μίνας Αλεφαντινός.
Γενικά πάντως, το έργο της ασφαλτόστρωσης εξελίσσεται μετ’ εμποδίων στην πόλη του Ρεθύμνου.
Ο δήμος ωστόσο, προσανατολίζεται να καλύψει μέσα στο επόμενο διάστημα τα μπαλώματα στους ήδη ασφαλτοστρωμένους δρόμους.

Η ανακοίνωση του δήμου

Η ανακοίνωση που εστάλη σήμερα από την διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας του δήμου Ρεθύμνου αναφέρει τα εξής:
«Σε συνέχεια των αναφορών κι επισημάνσεων , μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με τις νέες ασφαλτοστρώσεις που γίνονται εντός πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Επιμενίδου Μαρούλη και που υποτιμούν το έργο του δήμου Ρεθύμνης, θα θέλουμε να σας γνωρίσουμε τα παρακάτω:
Η τεχνική υπηρεσία του δήμου Ρεθύμνου, καταρχήν:
Α) Ενημέρωσε τους πολίτες με σημειώματα που τοποθετήθηκαν στα σταθμευμένα αυτοκίνητα αργά τη νύχτα επί τρεις μέρες που επεσήμαναν την ανάγκη να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα κατά τη μέρα της ασφαλτόστρωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!