Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Βίντεο: Τα κόκκινα κεράκια για την παγκόσμια μέρα κατά του AIDS φώτισαν την πλατεία Αριστοτέλους
[Πρώτο Θέμα]: Βίντεο: Τα κόκκινα κεράκια για την παγκόσμια μέρα κατά του AIDS φώτισαν την πλατεία Αριστοτέλους

[Πρώτο Θέμα]: Βίντεο: Τα κόκκινα κεράκια για την παγκόσμια μέρα κατά του AIDS φώτισαν την πλατεία Αριστοτέλους

Τα κεριά σχημάτισαν το κόκκινο κορδελάκι (red ribbon), διεθνές σήμα ευαισθητοποίησης για το AIDS
Με την αφή κόκκινων κεριών, τα οποία σχημάτισαν το κόκκινο κορδελάκι (red ribbon), διεθνές σήμα ευαισθητοποίησης για το AIDS, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα AIDS.
Στο σημείο για να ανάψουν ένα κερί βρέθηκαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, η αντιπεριφειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλλεγγύης του δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα, καθώς και πλήθος κόσμου.
Νωρίτερα πραγματοποιήθηκαν δρώμενα στα οποία συμμετείχαν οι σχολές χορού DanceStudio Παπάζογλου και η ομάδα HipHop FayhVybz, η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και η μουσική μπάντα Paranaue. Η Θεατρική Ομάδα του Κέντρου Ζωής παρουσίασε Θεατρικό δρώμενο υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Μ. Γρίβα (UbuArtCrew).
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, διανεμήθηκε ενημερωτικό και προωθητικό υλικό καθώς και προφυλακτικά. Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν: «Ενημερώσου – Προφυλάξου – Στήριξε- Αγκάλιασε – Εξετάσου».
Πηγή: thestival.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!