Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Βεντέτα Καραμανλή- Βερύκιου: Πληρώνεται ακόμα από την ΕΡΤ, περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη
[Πρώτο Θέμα]: Βεντέτα Καραμανλή- Βερύκιου: Πληρώνεται ακόμα από την ΕΡΤ, περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη

[Πρώτο Θέμα]: Βεντέτα Καραμανλή- Βερύκιου: Πληρώνεται ακόμα από την ΕΡΤ, περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη

O δημοσιογράφος ανέφερε ότι η βουλευτής της ΝΔ πληρώνεται από την ΕΡΤ και πώς κέρδισε δώρο στην κοπή της πίτας -Η βουλευτής τον συμβούλεψε να κάνει ρεπορτάζ 
«Βεντέτα» μεταξύ του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου και της κυρίας Αννας Καραμανλή φαίνεται πως άνοιξε μετά την αναφορά του πρώτου ότι η βουλευτής της ΝΔ και πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ εξακολουθεί να πληρώνεται από τα ταμεία της δημόσιας τηλεόρασης.
Η κυρία Καραμανλή σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι: «Σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ALPHA με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε στο όνομα μου, λέγοντας ψευδώς ότι κέρδισα ένα εξωτικό ταξίδι στην κοπή της πίτας της ΕΡΤ Α.Ε. Επίσης ανέφερε ότι – παρά τη βουλευτική μου ιδιότητα -πληρώνομαι και από την ΕΡΤ».
Η ίδια εξηγεί ότι: «Ενημερώνω τον κύριο Βερύκιο ότι τελώ σε αναστολή καθηκόντων από το 2012 και φυσικά δεν έχω καμία απολαβή από την Δημόσια τηλεόραση». Παράλληλα επισημαίνει ότι πράγματι συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο των ονομάτων που μπήκαν στην καθιερωμένη κλήρωση μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Υπογραμμίζει όμως ότι «το δώρο που κέρδισα ήταν μια τηλεόραση την οποία την ίδια στιγμή δώρισα στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ως μια απειροελάχιστη συνεισφορά στο τεράστιο έργο που επιτελεί».
Η βουλευτής της ΝΔ χαρακτηρίζει την επίθεση που δέχθηκε «ανοίκεια» και προσθέτει ότι: «Τα κίνητρά του (σ.σ. του κ. Βερύκιου) δεν είμαι σε θέση να τα γνωρίζω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!