Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Βενιζέλος: Προσπάθεια υπονόμευσης και ευτελισμού της δικαιοσύνης με μεθόδους παρακράτους
[Πρώτο Θέμα]: Βενιζέλος: Προσπάθεια υπονόμευσης και ευτελισμού της δικαιοσύνης με μεθόδους παρακράτους

[Πρώτο Θέμα]: Βενιζέλος: Προσπάθεια υπονόμευσης και ευτελισμού της δικαιοσύνης με μεθόδους παρακράτους

Για εκβιασμούς δικαστών και παραβίαση του σκληρού πυρήνα των προσωπικών δεδομένων, μίλησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ευθεία αναφορά στα όσα συμβαίνουν γύρω από την περίφημη, πλέον, συνεδρίαση του ΣτΕ για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών έκανε από το βήμα της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος . Εκκινώντας από την τροπολογία για την αύξηση των θέσεων δικαστικών λειτουργών μίλησε «συστηματική προσπάθεια άσκησης εκβιασμών και απαξίωσης του ΣτΕ με ευθύνη της κυβέρνησης και μικρού τμήματος ηγεσίας της Δικαιοσύνης».
«Έχει εξελιχθεί σε υπαρξιακό πρόβλημα για την κυβέρνηση η ιστορία των τηλεοπτικών αδειών» συνέχισε και τόνισε: «Με μεθόδους παρακράτους, παραβίαση του σκληρού πυρήνα προσωπικών δεδομένων, παραβιάζετε τις αξίες της ΕΕ και κινδυνεύουμε να βρεθούμε αντιμέτωποι με διαδικασίες που ενεργοποιήθηκαν για Ουγγαρία και Πολωνία».
«Κάτω τα χέρια από τη Δικαιοσύνη και τους θεσμούς» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για ευτελισμός των θεσμών, αναφερόμενος στις 10 υπουργικές τροπολογίες που κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο για την έρευνα (αποσύρθηκε η τροπολογία Παππά με την απειλή πως θα επανέλθει, επισήμανε) με λευκή έκθεση Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!