Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
6 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Τζανακόπουλος στο CNBC: Θα έχουμε γρήγορα ένα καλό αποτέλεσμα για το χρέος
[Πρώτο Θέμα]: Τζανακόπουλος στο CNBC: Θα έχουμε γρήγορα ένα καλό αποτέλεσμα για το χρέος

[Πρώτο Θέμα]: Τζανακόπουλος στο CNBC: Θα έχουμε γρήγορα ένα καλό αποτέλεσμα για το χρέος

Αναφερόμενος στις επενδύσεις, είπε πως μια σειρά θετικών παραγόντων για την Ελληνική οικονομία προσελκύουν και πάλι τους Αμερικανούς επενδυτές
Η ελληνική κυβέρνηση πιστεύει πως μια συμφωνία με τους διεθνείς πιστωτές για το χρέος βρίσκεται προ των πυλών, ανοίγοντας δυνητικά τον δρόμο ώστε η πολύπαθη ελληνική οικονομία να σταθεί επιτέλους στα πόδια της, σύμφωνα με το CNBC.
«Νομίζουμε πως θα επιτύχουμε ένα πολύ, πολύ καλό αποτέλεσμα πολύ σύντομα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ώστε να μπορέσουμε να αναχρηματοδοτήσουμε το χρέος μας χωρίς τη στήριξη του επισημου τομέα και αυτό είναι προϋπόθεση προκειμένου να μπορέσουμε να το κάνουμε», δήλωσε στο CNBC ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος.
«Η Ευρώπη, τους τελευταίους μήνες, έχει αποσταθεροποιηθεί αρκετά, όχι μόνον λόγο του Brexit, αλλά και διότι η Γερμανία δεν έχει κυβέρνηση και αυτό φυσικά αποτελεί πηγή ανησυχίας», είπε, σημειώνοντας πως η Ελλάδα χρειάζεται μια γερμανική κυβέρνηση προκειμένου να συνεχίσει να προοδεύει σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη διάσωση.
Αναφερόμενος στις επενδύσεις, ο κ. Τζανακόπουλος είπε πως μια σειρά θετικών παραγόντων για την Ελληνική οικονομία προσελκύουν και πάλι τους Αμερικανούς επενδυτές.
«Υπάρχουν πολλοί Αμερικανοί επενδυτές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε έργα στην Ελλάδα, διότι κάθε έξυπνος επενδυτής θα ενδιαφέρονταν για μια οικονομία που τώρα αρχίζει να έχει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης», είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!