Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Τζανακόπουλος: Η απόφαση του ΣτΕ δεν επηρεάζει τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών
[Πρώτο Θέμα]: Τζανακόπουλος: Η απόφαση του ΣτΕ δεν επηρεάζει τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών

[Πρώτο Θέμα]: Τζανακόπουλος: Η απόφαση του ΣτΕ δεν επηρεάζει τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών

«Η τροπολογία αποτελεί απαραίτητο βήμα για να συνεχιστεί προσπάθεια ρύθμισης τοπίου», δήλωσε διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού
Η διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών δεν μπλοκάρεται από την απόφαση του ΣτΕ, το οποίο έκανε παραδεκτές τις προσφυγές των εμπλεκομένων, δήλωσε την Τρίτη ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη απόφαση αφορούσε το αν οι τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν έννομο συμφέρον να προσφύγουν κατά της διαδικασίας. «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή απόφαση που να θέτει εμπόδιο στην περαιτέρω κίνηση της διαγωνιστικής διαδικασίας», τόνισε ακόμη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
Ο συνεργάτης του πρωθυπουργού επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι μπλοκάρει την προσπάθεια ρύθμισης του τηλεοπτικού τοπίου, υπονομεύοντας από την πρώτη στιγμή τη συγκρότηση του ΕΣΡ. «Φέρθηκε ως συνήγορος των τηλεοπτικών σταθμών. Αυτό φάνηκε και σήμερα στη Βουλή, όπου ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε για άλλη μια φορά να γίνει ”ουρά” συγκεκριμένων συμφερόντων», τόνισε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση για το πότε θα κατατεθεί εκ νέου η σχετική τροπολογία του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, ο συνεργάτης του πρωθυπουργού τόνισε πως «η τροπολογία αποτελεί απαραίτητο βήμα για να συνεχιστεί προσπάθεια ρύθμισης τοπίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!