Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Ο Τσίπρας θα εκφωνήσει επικήδειο για τον Κάστρο: Μεγάλη τίμη να είμαι στην Κούβα
[Πρώτο Θέμα]: Ο Τσίπρας θα εκφωνήσει επικήδειο για τον Κάστρο: Μεγάλη τίμη να είμαι στην Κούβα

[Πρώτο Θέμα]: Ο Τσίπρας θα εκφωνήσει επικήδειο για τον Κάστρο: Μεγάλη τίμη να είμαι στην Κούβα

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο Έλληνας πρωθυπουργός θα είναι από τους λίγους που θα μιλήσουν στην εκδήλωση στην πλατεία της Επανάστασης
Ως μεγάλη τιμή και συγκίνηση χαρκτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας την παρουσία του στην Κούβα για τις εκδηλώσεις μνήμης για τον Φιντέλ Κάστρο στην πρώτη του δήλωση κατά την άφιξή του στην Αβάνα.
Όπως ανακοίνωσε, μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ο κ. Τσίπρας στις 7 το απόγευμα (ώρα Κούβας) θα εκφωνήσει επικήδειο συμπληρώνοντας ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα είναι ένας από τους λίγους ομιλητές στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί στην πλατεία της Επανάστασης.
«Είναι μεγάλη τιμή και συγκίνηση να βρίσκομαι στην Κούβα, διανύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα, για να αποτίσω φόρο τιμής σε έναν μεγάλο ηγέτη που ενέπνευσε όχι μόνο τον κουβανικό λαό και τους λαούς της Λατινικής Αμερικής, αλλά και την επαναστατική φλόγα σε όλον τον κόσμο» ήταν η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα.
«Οι λαοί, όσο μακριά κι αν βρίσκονται, ενώνονται πάνω σε κοινές αξίες και κοινά προτάγματα. Και η αξία της κοινωνικής δικαιοσύνης, της κοινωνικής απελευθέρωσης είναι αυτή που ενώνει τους λαούς» τόνισε ο πρωθυπουργός.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ο μοναδικός Ευρωπαίος αρχηγός κράτους που θα παραστεί, καθώς οι περισσότερες χώρες στέλνουν δεύτερης και τρίτης σειράς αξιωματούχους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!