Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Πρώτο Θέμα]: Τσαπεκοένσε: Ποια είναι η κατάσταση όσων επέζησαν
[Πρώτο Θέμα]: Τσαπεκοένσε: Ποια είναι η κατάσταση όσων επέζησαν

[Πρώτο Θέμα]: Τσαπεκοένσε: Ποια είναι η κατάσταση όσων επέζησαν

Οι έξι επιζήσαντες από τη μοιραία πτήση της LaMia εξακολουθούν να νοσηλεύονται και κάποιοι εξ αυτών δεν έχουν διαφύγει τον κίνδυνο
Στην μοιραία πτήση της LaMia επέβαιναν 77 ψυχές (στην πλειοψηφία τους μέλη της Βραζιλιάνικης ομάδας ποδοσφαίρου Τσαπεκοένσε) και από αυτές οι 71 χάθηκαν. Οι έξι που κατάφεραν να επιβιώσουν, βρίσκονται στο νοσοκομείο του Μεντεγίν στην Κολομβία. Κανείς τους δεν έχει ξεφύγει δίχως σοβαρά προβλήματα αν και ορισμένοι είναι πιο βαριά.
Πιο δύσκολη όλων είναι η περίπτωση του Νέτο. Ο σέντερ μπακ της ομάδας εγχειρίστηκε στον εγκέφαλο και βρίσκεται στην εντατική. Οι επόμενες 48 ώρες θα δείξουν πώς θα εξελιχτεί το πρόβλημα και εάν θα γλιτώσει. Εάν τα καταφέρει σε πρώτη φάση, μετά θα ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις στο κρανίο, το πρόσωπο, τα χέρια και τα γόνατα που έχουν υποστεί ζημιές.
Για το δεξί πόδι του τερματοφύλακα, Τζάκσον Φόλμαν οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι και αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό μέχρι το γόνατο. Εκτός αυτού δεν έχει κάποιο άλλο σημείο του σώματος του με πρόβλημα, αλλά η ζημιά έγινε για πάντα.
Στην εντατική βρίσκεται και ο πλάγιος μπακ, Αλαν Ρούσελ, ο οποίος είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους συμπαίκτες του, αλλά έχει αρκετά προβλήματα και θα χρειαστεί μικροεπεμβάσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!