Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Τραμπ: Οι εταιρείες που φεύγουν στο εξωτερικό θα υποστούν συνέπειες
[Πρώτο Θέμα]: Τραμπ: Οι εταιρείες που φεύγουν στο εξωτερικό θα υποστούν συνέπειες

[Πρώτο Θέμα]: Τραμπ: Οι εταιρείες που φεύγουν στο εξωτερικό θα υποστούν συνέπειες

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας απείλησε επανειλημμένα ότι θα επιβάλει εισαγωγικούς δασμούς ύψους 35% σε αγαθά που παράγονται από αμερικανικές επιχειρήσεις αλλά σε εργοστάσια στο εξωτερικό
Ο εκλεγμένος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ, προειδοποίησε σήμερα τις εταιρείες οι οποίες εγκαταλείπουν τις ΗΠΑ και παράγουν προϊόντα ή διαθέτουν υπηρεσίες σε εργοστάσια ή εγκαταστάσεις στο εξωτερικό θα αντιμετωπίζουν “συνέπειες”.
Οι επιχειρήσεις οι οποίες μεταφέρουν θέσεις εργασίας από τις ΗΠΑ στο εξωτερικό “δεν θα συνεχίσουν να το πράττουν χωρίς να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες. Τελείωσε. Δεν πρόκειται να γίνει”, διεμήνυσε ο Τραμπ σε μια επίσκεψή του σε ένα εργοστάσιο στην Ιντιάνα, όπου αυτοπροβλήθηκε ως ο σωτήρας 1.000 και πλέον θέσεων εργασίας που επρόκειτο να μεταφερθούν στο Μεξικό.
Το εργοστάσιο ανήκει στην κατασκευάστρια κλιματιστικών Carrier Corp. κι εδρεύει στην Ιντιανάπολις.
Ο Τραμπ, ο οποίος θα αναλάβει την εξουσία την 20ή Ιανουαρίου, δεν διευκρίνισε ποιες θα είναι οι “συνέπειες” στις οποίες αναφέρθηκε, ωστόσο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας απείλησε επανειλημμένα ότι θα επιβάλει εισαγωγικούς δασμούς ύψους 35% σε αγαθά που παράγονται από αμερικανικές επιχειρήσεις αλλά σε εργοστάσια στο εξωτερικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!