Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Τούρκος και Ελληνίδα έφερναν από Βουλγαρία φάρμακα «μαϊμού» και λαθραία πούρα
[Πρώτο Θέμα]: Τούρκος και Ελληνίδα έφερναν από Βουλγαρία φάρμακα «μαϊμού» και λαθραία πούρα

[Πρώτο Θέμα]: Τούρκος και Ελληνίδα έφερναν από Βουλγαρία φάρμακα «μαϊμού» και λαθραία πούρα

Στο εσωτερικό του οχήματος που κατασχέθηκε, οι αστυνομικοί βρήκαν 93.125 δισκία και φιαλίδια ψευδεπίγραφων φαρμάκων 85 διαφορετικών ειδών, τα οποία επρόκειτο να διοχετευτούν στην ελληνική αγορά θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία όσων τα κατανάλωναν
Μπροστά σε μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση λαθρεμπορίας βρέθηκαν οι άνδρες της Ασφάλειας Καβάλας, όταν έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. φορτηγό με πινακίδες Βουλγαρίας στο οποίο επέβαιναν ένας 55χρονος Τούρκος και μία 46χρονη Ελληνίδα στην περιοχή της Νέας Καρβάλης.
Στο εσωτερικό του οχήματος που κατασχέθηκε, οι αστυνομικοί βρήκαν 93.125 δισκία και φιαλίδια ψευδεπίγραφων φαρμάκων 85 διαφορετικών ειδών, τα οποία επρόκειτο να διοχετευτούν στην ελληνική αγορά θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία όσων τα κατανάλωναν! Μαζί με αυτά, το ζευγάρι μετέφερε και 55 συσκευασίες που περιείχαν 1.020 πούρα άγνωστης προέλευσης.
Για κανένα από τα εμπορεύματα που είχαν εισαχθεί λαθραία στην Ελλάδα δεν υπήρχαν παραστατικά αγοράς ή δελτία αποστολής και οι σχετικές ιατρικές συνταγές, ενώ δεν είχαν καταβληθεί οι ανάλογοι φόροι και δασμοί που θα υπολογιστούν από το Τελωνείο στο οποίο παραδόθηκαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με κατηγορίες για νοθεία και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν είναι μέλη ευρύτερου κυκλώματος λαθρεμπόρων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!