Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Τουρκία: Στρατιωτικές ασκήσεις στους -25 βαθμούς Κελσίου για να εκπαιδευτούν οι στρατιώτες στο έντονο ψύχος!
[Πρώτο Θέμα]: Τουρκία: Στρατιωτικές ασκήσεις στους -25 βαθμούς Κελσίου για να εκπαιδευτούν οι στρατιώτες στο έντονο ψύχος!

[Πρώτο Θέμα]: Τουρκία: Στρατιωτικές ασκήσεις στους -25 βαθμούς Κελσίου για να εκπαιδευτούν οι στρατιώτες στο έντονο ψύχος!

Ο τουρκικός στρατός έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τις ασκήσεις που έγιναν από 14 μέχρι 16 Φεβρουαρίου στην βορειανατολική επαρχία Καρς και σε θερμοκρασίες – 25 βαθμούς Κελσίου
Με την παρουσία αξιωματούχων από την Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν, 40 στρατιωτικών ακολούθων από διάφορες χώρες, εκπροσώπων βιομηχανιών κατασκευής οπλικών συστημάτων, εκπροσώπων μη κυβερνητικών οργανώσεων και με κυβερνητικούς αξιωματούχους, διεξήχθησαν στρατιωτικές ασκήσεις στην βορειανατολική επαρχία Καρς, στην Τουρκία .
Ο τουρκικός στρατός έδωσε την Πέμπτη στην δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τις ασκήσεις που έγιναν στην Καρς το χρονικό διάστημα από 14 μέχρι 16 Φεβρουαρίου σε θερμοκρασίες -25 βαθμούς Κελσίου και στην σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως στις ασκήσεις συμμετείχαν και μονάδες της πολεμικής αεροπορίας και της αεροπορίας στρατού.
Στις ασκήσεις του τουρκικού στρατού πήραν μέρος συνολικά 1.378 άτομα, 330 οχήματα διαφορετικών τύπων και 1.281 όπλα διαφόρων μοντέλων και μεγεθών. Οι συγκεκριμένες ασκήσεις περιλαμβάνονται στο πλαίσιο των στρατιωτικών ασκήσεων «Χειμώνας 2017».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού στρατού, ο στόχος των ασκήσεων σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες είναι να αναλυθούν οι δυνατότητες των στρατιωτών να επιχειρούν υπό δύσκολες συνθήκες τον χειμώνα, να γίνει προσομοίωση των συνθηκών που επικρατούν σε εν δυνάμει πολεμικές ζώνες, να ενισχυθούν οι ικανότητες του στρατεύματος και να βελτιωθεί η εκπαίδευση των στρατιωτών, ώστε να έχουν την δυνατότητα να επιχειρούν και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!