Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Τουρκία: Νομιμοποιείται η ελεγχόμενη παραγωγή κάνναβης σε 19 επαρχίες της χώρας
[Πρώτο Θέμα]: Τουρκία: Νομιμοποιείται η ελεγχόμενη παραγωγή κάνναβης σε 19 επαρχίες της χώρας

[Πρώτο Θέμα]: Τουρκία: Νομιμοποιείται η ελεγχόμενη παραγωγή κάνναβης σε 19 επαρχίες της χώρας

Οι νέοι κανονισμοί επιτρέπουν την παραγωγή σε εγκεκριμένες από την κυβέρνηση περιοχές για ιατρικούς και επιστημονικούς σκοπούς
Η Τουρκία νομιμοποίησε την παραγωγή κάνναβης σε 19 επαρχίες της χώρας, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η παράνομη παραγωγή της, όπως προκύπτει από τους νέους κανονισμούς του Υπουργείου Τροφίμων, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας.
Η παραγωγή αναμένεται να είναι αυστηρά επιτηρούμενη από την τουρκική κυβέρνηση προκειμένου να διασφαλιστεί πως θα χρησιμοποιείται μόνο για ιατρικούς και επιστημονικούς σκοπούς.
Όπως τονίζεται από τους κανονισμούς, οι παραγωγοί της κάνναβης θα πρέπει να εξασφαλίζουν άδεια από το κράτος, προκειμένου να τους επιτραπεί η καλλιέργεια για τρία χρόνια. Ακόμα, κυβερνητικοί υπάλληλοι θα πραγματοποιούν ελέγχους στις καλλιέργειες κάθε μήνα.
Οι 19 επαρχίες της χώρας που πήραν το πράσινο φως για την παραγωγή κάνναβης είναι οι : Amasya, Antalya, Bartın, Burdur, Çorum, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kütahya, Malatya, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Uşak, Yozgat και Zonguldak.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!