Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Τουρκία: Η κλειδωμένη έξοδος κινδύνου αιτία για την τραγωδία στα Άδανα
[Πρώτο Θέμα]: Τουρκία: Η κλειδωμένη έξοδος κινδύνου αιτία για την τραγωδία στα Άδανα

[Πρώτο Θέμα]: Τουρκία: Η κλειδωμένη έξοδος κινδύνου αιτία για την τραγωδία στα Άδανα

Τα παιδιά βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στις φλόγες, καθώς ήταν εγκλωβισμένα στους διαδρόμους – Άλλα 22 τραυματίστηκαν, καθώς αναγκάστηκαν να πηδήξουν από τα παράθυρα
Στην κλειδωμένη πόρτα της εξόδου κινδύνου οφείλεται ο θάνατος των 11 παιδιών και της μίας καθηγήτριας στη μαθητική εστία της πόλης Άδανα στην Τουρκία. Οι αρμόδιοι διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των υπευθύνων, οι οποίοι δεν φρόντισαν να μην είναι «αμπαρωμένη» η πόρτα που χρησιμεύει ακριβώς για καταστάσεις όπως αυτή που προκλήθηκε το βράδυ της Τρίτης.
Το κτίριο της μαθητικής εστίας τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από βραχυκύκλωμα. Λόγω των εύφλεκτων υλικών, η πυρκαγιά εξαπλώθηκε σε όλους τους χώρους, ενώ τα παιδιά ήταν εγκλωβισμένα μέσα στους διαδρόμους. Εκτός των 12 νεκρών, άλλα 22 παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραυματισμούς στα άκρα και στα σώματά τους, καθώς αναγκάστηκαν να πηδήξουν από τα παράθυρα για να αποφύγουν την πύρινη λαίλαπα.
Η τραγωδία συνέβη στην πόλη Αλαντάγκ, βόρεια των Αδάνων και προκάλεσε πένθος σε όλη τη χώρα. Οι δε τοπικοί φορείς αναζητούν τους λόγους που ήταν κλειδωμένη η πόρτα, ή που δεν υπήρχε σε εμφανές σημείο το κλειδί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!