Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 13 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Πρώτο Θέμα]: Θες να κάνεις τη super fintech ιδέα σου να φθάσει ψηλά;
[Πρώτο Θέμα]: Θες να κάνεις τη super fintech ιδέα σου να φθάσει ψηλά;

[Πρώτο Θέμα]: Θες να κάνεις τη super fintech ιδέα σου να φθάσει ψηλά;

Έλα στο ειδικά σχεδιασμένο 6μηνιαίο πρόγραμμα επιτάχυνσης ομάδων και επιχειρήσεων στον αναπτυσσόμενο κλάδο του #fintech με mentoring, coaching, τεχνική υποστήριξη και resources.
Η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy και με την υποστήριξη εταιριών τεχνολογίας και φορέων του οικοσυστήματος, διοργανώνουν το πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης be finnovative innovation lab.
O δεύτερος κύκλος του εξάμηνου προγράμματος be finnovative ξεκινάει μετά την ολοκλήρωση του μαραθωνίου NBG i-bank #fintech2 crowdhackathon που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το τριήμερο 20-22 Οκτωβρίου 2017.
Χρονοδιάγραμμα και βήματα
● Η υποβολή προτάσεων από ενδιαφερόμενους και ομάδες ξεκίνησε στις 25 Οκτωβρίου 2017 και λήγει στις 20 Νοεμβρίου 2017 στις 15:00.
● Οι ομάδες που θα επιλεγούν μετά την υποβολή προτάσεων, θα παρουσιάσουν την ιδέα τους στο selection day την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 μπροστά σε κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας και των συνεργαζόμενων φορέων.
● Η έναρξη του προγράμματος be finnovative 2 θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου 2017.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του be finnovative innovation lab http://befinnovative.com/el/
Επικοινωνία – Ενημέρωση
● Site ενημέρωσης: http://befinnovative.com/contact/
● Φόρμα συμμετοχής – υποβολής αίτησης συμμετοχής http://befinnovative.com/el/go
● Διαδικασία και Κριτήρια αξιολόγησης επιλογής των τελικών ομάδων που θα παρουσιάσουν στο selection day 1/12/2017 http://befinnovative.com/el/terms
● Σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/befinnovative/
● Φόρμα επικοινωνίας http://befinnovative.com/el/contact
● Email [email protected]
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ: φοιτητές, επαγγελματίες και σε όποιον θέλει να αναπτύξει την ιδέα του ή την μεθοδολογία του σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο, με την προοπτική αφού επιτύχει στην Ελληνική αγορά, να αποκτήσει εξωστρεφή προσανατολισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!