Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Θεοδωράκης για Κατσίκη: Να μας πει ο κ. Τσίπρας πώς μπορεί να συγκυβερνά μ’ ένα ακροδεξιό κόμμα
[Πρώτο Θέμα]: Θεοδωράκης για Κατσίκη: Να μας πει ο κ. Τσίπρας πώς μπορεί να συγκυβερνά μ’ ένα ακροδεξιό κόμμα

[Πρώτο Θέμα]: Θεοδωράκης για Κατσίκη: Να μας πει ο κ. Τσίπρας πώς μπορεί να συγκυβερνά μ’ ένα ακροδεξιό κόμμα

«Δεν μπορεί να είναι και με τον Κάστρο και με τον Καμμένο» είπε για τον πρωθυπουργό ο επικεφαλής του Ποταμιού
«Ακροδεξιό κόμμα» χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κληθείς να σχολιάσει την σημερινή ρατσιστική-ομοφοβική δήλωση του βουλευτή του συγκυβερνώντος κόμματος, Κώστα Κατσίκη .
Ερωτηθείς σχετικά, μιλώντας στην ΕΤ3, ο κ. Θεοδωράκης είπε: «Υπάρχει ένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά των ΑΝΕΛ σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό όμως το πρόβλημα πρέπει να το λύσει, αλλά και να απολογηθεί, ο κ. Τσίπρας, ο οποίος συγκυβερνάει δύο χρόνια με τον κ. Καμμένο. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να είναι και με τον Κάστρο και με τον Καμμένο. Δεν πάνε και τα δύο μαζί και ας μην προσπαθεί ξεγελάσει τον κόσμο».
«Το σύμφωνο συμβίωσης δεν ψηφίστηκε από τους ΑΝΕΛ. Ευτυχώς που υπήρχε το Ποτάμι και άλλοι βουλευτές και το ψηφίσαμε. Όπως και το τζαμί. Μία κυβέρνηση που θέλει να εκφράζει αυτή την “αριστερή ελπίδα”, όπως είπε ο κ. Τσίπρας στην Αβάνα, να δώσει μια απάντηση πώς μπορεί να συγκυβερνά μ’ ένα ακροδεξιό κόμμα» κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!