Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Θεοχαρόπουλος: Ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ που ανέχεται τον Κατσίκη
[Πρώτο Θέμα]: Θεοχαρόπουλος: Ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ που ανέχεται τον Κατσίκη

[Πρώτο Θέμα]: Θεοχαρόπουλος: Ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ που ανέχεται τον Κατσίκη

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν στο ζύγι. Ντροπή στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ που ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές», αναφέρει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος
Για «ομοφοβικό παραλήρημα» με τοποθετήσεις «τριτοκοσμικού τύπου» κατηγόρησε τους ΑΝΕΛ ο κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος με αφορμή την εισήγηση του κ. Κώστα Κατσίκη στην Βουλή που είπε μεταξύ άλλων ότι «δεν μπορεί ένας ομοφυλόφιλος να είναι baby sitter».
«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη για την ίση μεταχείριση προσώπων όχι μόνο συμφωνεί αλλά ζητά επέκταση και τολμηρότερες πρωτοβουλίες με διαρκή αγώνα απέναντι στις διακρίσεις» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοχαρόπουλος για να προσθέσει «Δεν ανεχόμαστε συμπεριφορές που προσβάλουν βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα με τοποθετήσεις τριτοκοσμικού τύπου. Ήρθαμε αντιμέτωποι με ομοφοβικό παραλήρημα των ΑΝΕΛ. Σε λίγο θα μας πουν ότι δεν μπορεί ένας ομοφυλόφιλος να είναι baby sitter θα χρειάζεται πιστοποιητικό. Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν στο ζύγι. Ντροπή στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ που ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές»

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!