Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Θεοχάρης: Η κυβέρνηση διαχείριζεται τους πόρους για τους ανέργους σα λάφυρα για τους ημετέρους
[Πρώτο Θέμα]: Θεοχάρης: Η κυβέρνηση διαχείριζεται τους πόρους για τους ανέργους σα λάφυρα για τους ημετέρους

[Πρώτο Θέμα]: Θεοχάρης: Η κυβέρνηση διαχείριζεται τους πόρους για τους ανέργους σα λάφυρα για τους ημετέρους

Παρέμβαση του εισαγγελέα ζητά ο ανεξάρτητος βουλευτής μετά τις αποκαλύψεις από το ΘΕΜΑ για την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος που προορίζεται για τους ανέργους
«Εισαγγελείς υπάρχουν», σχολιάζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης για τις αποκαλύψεις της κατασπατάλησης πόρων για τους ανέργους και τις απευθείας αναθέσεις σε «κολλητούς», από το ΘΕΜΑ, σημειώνοντας παράλληλα, ότι η κυβέρνηση διαχειρίζεται τους οικονομικούς πόρους για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες λες και είναι λάφυρα που τα μοιράζει στους ημετέρους.
Σε δήλωσή του, μετά την καρατόμηση της γενικής γραμματέως του υπουργείου Εργασίας Δήμητρας Χαλικιά, ο κ.Θεοχάρης επισημαίνει ότι δεν έγινε κανένα σχόλιο από την κυβέρνηση και υπενθυμίζει ότι με ανάλογες καταγγελίες για κατασπατάληση κοινοτικών πόρων για τους πρόσφυγες, παραιτήθηκε ο γραμματέας υποδοχής προσφύγων Οδυσσέας Βουδούρης: Ούτε και τότε υπήρξε οποιοδήποτε σχόλιο από την κυβέρνηση.
Και ο κ.Θεοχάρης καταλήγει: «Η κυβέρνηση διαχειρίζεται τους οικονομικούς πόρους για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες λες και είναι λάφυρα που τα μοιράζει στους ημετέρους. Στις καταγγελίες οι υπουργοί απαντούν μονότονα πως τα ίδια έκαναν και οι προηγούμενοι. Θα παρέμβει κάποιος για αυτές τις καταγγελίες; Θα μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια; Εισαγγελείς υπάρχουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!