Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Θέμος στην Εξεταστική της Βουλής: Ποτέ σας δεν θα κλείσετε το Πρώτο ΘΕΜΑ
[Πρώτο Θέμα]: Θέμος στην Εξεταστική της Βουλής: Ποτέ σας δεν θα κλείσετε το Πρώτο ΘΕΜΑ

[Πρώτο Θέμα]: Θέμος στην Εξεταστική της Βουλής: Ποτέ σας δεν θα κλείσετε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Ολα τα δάνεια που έχει λάβει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι διαφανή, ενήμερα και εξυπηρετούνται – «Έχω υποστεί περισσότερους ελέγχους απ’οποιοδήποτε άλλο δημοσιογράφο μετά τον εμφύλιο»
«Τα πέντε τελευταία χρόνια στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι κερδοφόρα. Πληρώνουμε όλα τα δάνεια. Δεν θα υπάρξει κανένας νομικός ή άλλος τρόπος για να μας κλείσουν. Θα μείνουμε ανοικτοί και θα βοηθήσουμε και τα άλλα μέσα να μην κλείσουν» τόνισε ο Θέμος Αναστασιάδης στο κλείσιμο της μαραθώνιας κατάθεσής του στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια που έχουν δοθεί σε κόμματα και Μέσα Ενημέρωσης.
«Όλα τα δάνεια των εταιρειών του ομίλου είναι απολύτως νόμιμα, διαφανή και εξασφαλισμένα, καλύπτονται από ενεχυριάσεις και εγγυήσεις και είναι εξυπηρετούμενα από την αρχή μέχρι σήμερα και διαβεβαιώ θα καλύπτονται και μέχρι τέλους» δήλωσε ο Θέμος Αναστασιάδης, πρόεδρος του Ομίλου «Πρώτο Θέμα». Επίσης πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας στους εργαζόμενους και τους προμηθευτές μας κάθε μήνα, πληρώνουμε την Εφορία και τα ασφαλιστικά μας ταμεία, συνέχισε ο κ. Αναστασιάδης.
«Όλα τα δάνειά μας είναι εξασφαλισμένα, πλήρως ενήμερα και όσο και να ψάξετε δεν θα βρείτε τίποτα σατανικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!