Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Η Θάτσερ ψηφίστηκε ως η χειρότερη πρωθυπουργός της Βρετανίας!
[Πρώτο Θέμα]: Η Θάτσερ ψηφίστηκε ως η χειρότερη πρωθυπουργός της Βρετανίας!

[Πρώτο Θέμα]: Η Θάτσερ ψηφίστηκε ως η χειρότερη πρωθυπουργός της Βρετανίας!

Έλαβε το 24% των ψήφων της Ένωσης Ιστορικών της χώρας και ακολούθησε ο Κάμερον με 22% και ο Νέβιλ Τσάμπερλεϊν με 17%
Η Ένωση Ιστορικών της Βρετανίας, με δημοσκόπηση ανάμεσα στα μέλη της, αναζήτησε τις απόψεις τους για τους τελευταίους 19 πρωθυπουργούς του Ηνωμένου Βασιλείου που ηγήθηκαν της χώρας από το 1916 έως το 2016.
Σε μία σκληρή μάχη τη θέση του χειρότερου ηγέτη της χώρας την τελευταία εκατονταετία την κέρδισε η Μάργκαρετ Θάτσερ, η οποία έλαβε το 24% των ψήφων και ακολούθησε ο Κάμερον με 22% και ο Νέβιλ Τσάμπερλεϊν με 17%.
«Η Θάτσερ κατέστρεψε πολλά καλά πράγματα στην κοινωνία, και δημιούργησε πολλά άσχημα, άφησε ένα κοινωνικό και ηθικό κενό στο οποίο οι εγωιστές πλούσιοι και οι υπερβολικά τυχεροί μπορούν να δράσουν καταστρέφοντας ακόμη περισσότερο τις ανάγκες όλων των υπολοίπων» λέει η ιστορικός Emma Darwin.
«Η πολιτική της Θάτσερ ενθάρρυνε τις χειρότερες συμπεριφορές σε όλους τους τομείς και ακόμη θερίζουμε τη δηλητηριώδη σπορά της», έγραψε η ιστορικός Catherine Hokin.
Η πρώην επικεφαλής της Ένωσης Manda Scott, ψήφισε Θάτσερ, εξαιτίας, μεταξύ άλλων, του νεοφιλελευθερισμού, της αποβιομηχανοποίησης και της ιδεολογίας της ελεύθερης αγοράς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!