Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Ταϊλάνδη: Η εθνοσυνέλευση θέλει να κάνει με το ζόρι τον εκκεντρικό γιο του Μπουμιμπόλ βασιλιά
[Πρώτο Θέμα]: Ταϊλάνδη: Η εθνοσυνέλευση θέλει να κάνει με το ζόρι τον εκκεντρικό γιο του Μπουμιμπόλ βασιλιά

[Πρώτο Θέμα]: Ταϊλάνδη: Η εθνοσυνέλευση θέλει να κάνει με το ζόρι τον εκκεντρικό γιο του Μπουμιμπόλ βασιλιά

«Θα καλέσω τον διάδοχο του θρόνου, Maha Vajiralongkorn να ανέβει στο θρόνο και να γίνει βασιλιάς του λαού της Ταϊλάνδης,» δήλωσε ο Pornpetch Wichitcholchai, επικεφαλής της Εθνικής Νομοθετικής Συνέλευσης
To κοινοβούλιο της Ταϊλάνδης, κάλεσε την Τρίτη τον πρίγκιπα Maha Vajiralongkorn να γίνει ο επόμενος βασιλιάς, προκειμένου να τερματιστεί μια περίοδος έντονης ανησυχίας και αβεβαιότητας που έχει δημιουργηθεί στο λαό μετά το θάνατο του πατέρα του, βασιλιά Μπουμιμπόλ, στις 13 Οκτωβρίου.
«Θα καλέσω τον διάδοχο του θρόνου, Maha Vajiralongkorn να ανέβει στο θρόνο και να γίνει βασιλιάς του λαού της Ταϊλάνδης,» δήλωσε ο Pornpetch Wichitcholchai, επικεφαλής της Εθνικής Νομοθετικής Συνέλευσης.
Παρότι ο πρίγκιπας Maha Vajiralongkorn αναμενόταν να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του, αξιωματούχοι είχαν διαμηνύσει ότι ήθελε να το αναβάλει για τουλάχιστον ένα χρόνο προβάλλοντας ως επίσημη δικαιολογία ότι ήθελε να δώσει στους πολίτες της Ταϊλάνδης χρόνο να θρηνήσουν τον πατέρα του.
Ωστόσο, δεν θεωρείται απίθανο αυτή η καθυστέρηση να οφείλεται στον τρόπο ζωής του αφού θεωρείται ένας ιδιαίτερα εκκεντρικός χαρακτήρας που λατρεύει τις γυναίκες, είναι κοσμογυρισμένος και του αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα.
Ο επικεφαλής του κοινοβουλίου της Ταϊλάνδης αναμένει να έχει συνάντηση με τον πρίγκιπα τις επόμενες ημέρες προκειμένου να γίνει η επίσημη πρόσκληση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!