Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Πρώτο Θέμα]: Στο Μαξίμου έφτασε η υπόθεση με το αεροδρόμιο στο Καστέλι
[Πρώτο Θέμα]: Στο Μαξίμου έφτασε η υπόθεση με το αεροδρόμιο στο Καστέλι

[Πρώτο Θέμα]: Στο Μαξίμου έφτασε η υπόθεση με το αεροδρόμιο στο Καστέλι

Η κυβέρνηση εντατικοποιεί τις διεργασίες για την προετοιμασία του διαγωνισμού, την ώρα που στην αγορά δεν αποκλείουν ακόμη και νέα παράταση
Από μία έως τρεις υποψηφιότητες στο καλύτερο σενάριο, συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να εμφανιστούν στον διαγωνισμό για το Καστέλι, που με βάση τη νέα προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.
Χωρίς να προβλέπονται εκπλήξεις και με δεδομένο ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλαγή συσχετισμών στα ενδιαφερόμενα γκρουπ ακόμη και νέοι ενδιαφερόμενοι, η κυβέρνηση εντατικοποιεί τις διεργασίες για την προετοιμασία του διαγωνισμού, την ώρα που στην αγορά δεν αποκλείουν ακόμη και νέα παράταση. Οι χειρισμοί πάντως της κυβέρνησης στον διαγωνισμό για το Καστέλι έχουν αρχίσει να προκαλούν εκνευρισμό στους Έλληνες εργολήπτες. Την περασμένη εβδομάδα, στελέχη μεγάλη τεχνικών ομίλων κλήθηκαν αιφνιδιαστικά στο Μαξίμου σε μία συνάντηση στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποι της Κινεζικής πλευράς.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην διαδικασία. Αν και δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για το αντικείμενο της συνάντησης που φέρεται να έλαβε χώρα σε διευθυντικό επίπεδο από πλευράς εταιρειών, πολλοί εικάζουν ότι η κυβέρνηση πιέζεται για άλλη μία παράταση από τις ενδιαφερόμενες εταιρείες, εξέλιξη όμως που θεωρείται εξαιρετικά αρνητική για την πορεία του έργου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!