Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Στο «καναβάτσο» η Samsung: Απαγόρευση των Galaxy Note 7 και από τη Lufthansa
[Πρώτο Θέμα]: Στο «καναβάτσο» η Samsung: Απαγόρευση των Galaxy Note 7 και από τη Lufthansa

[Πρώτο Θέμα]: Στο «καναβάτσο» η Samsung: Απαγόρευση των Galaxy Note 7 και από τη Lufthansa

Μετά το γενικό απαγορευτικό των ΗΠΑ και της Air Berlin, η γερμανική εταιρεία έδωσε ένα ακόμη πλήγμα στους Κορεάτες
Μετά τις ΗΠΑ, οι οποίες εξέδωσαν γενικό απαγορευτικό και την Air Berlin , ήταν η σειρά της Lufthansa να εκδώσει ανακοίνωση για την απαγόρευση χρήσης των κινητών Samsung Galaxy Note 7 στις πτήσεις της, μετά τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στις προηγμένης τεχνολογίας συσκευές.
Η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι «απαγορεύεται η χρήση και μεταφορά της συγκεκριμένης συσκευσής σε όλες τις πτήσεις, τόσο στις χειραποσκευές (που μεταφέρονται εντός του θαλάμου από τους επιβάτες), όσο και στις αποσκευές που τοποθετούνται στο χώρο αποθήκευσης του αεροσκάφους».
Τις προηγούμενες ημέρες, η Lufthansa είχε ενημερώσει τους πελάτες της ότι απαγορεύεται η χρήση και μεταφορά των συγκεκριμένων smartphones μόνο για τις πτήσεις από και προς τις ΗΠΑ, μετά την οδηγία των αμερικανικών αρχών. Την Τρίτη (18/10) απέκτεινε την απαγόρευση σε όλες τις πτήσεις της, για λόγους ασφαλείας.
Την ίδια στιγμή, στη Samsung επικρατεί αναβρασμός. Η ηγεσία της κορεατικής εταιρείας εειδοποίησε τους εργαζόμενούς της σε όλα τα τμήματα, να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στις αναφορές τους προς τρίτους, καθώς εγκυμονεί ο κίνδυνος να διαρρεύσουν στρατηγικά μυστικά σε ανταγωνιστές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!