Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Πρώτο Θέμα]: Στο ΦΕΚ οι ρυθμίσεις για το… χακί real estate
[Πρώτο Θέμα]: Στο ΦΕΚ οι ρυθμίσεις για το… χακί real estate

[Πρώτο Θέμα]: Στο ΦΕΚ οι ρυθμίσεις για το… χακί real estate

Με τις υπογραφές Καμμένου – Χουλιαράκη
Στο ΦΕΚ της 23ης Νοεμβρίου με τις υπογραφές του υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου και αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Χουλιαράκη δημοσιεύθηκαν οι ειδικότερες ρυθμίσεις ζητημάτων που αφορούν τη νέα Υπηρεσία Αξιοποίησης της Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ) για το… χακί real estate.
Η ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ., η οποία διαθέτει τα επιμέρους τμήματα Ανάπτυξης και Αξιολόγησης. Οικονομικών Υπηρεσιών και Διοικητικής Υποστήριξης καθώς επίσης και τμήμα Νομικής Υποστήριξης αποτελεί υπηρεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, λειτουργεί ως οργανωτική μονάδα επιπέδου διεύθυνσης και υπάγεται απευθείας στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.
Το Τμήμα Ανάπτυξης και Αξιολόγησης επιλέγει από τις ενημερωμένες καταστάσεις με τα ακίνητα των Ταμείων (Τ.ΕΘ.Α, Τ.Ε.Σ., Τ.Α.Α., Μ.Τ.Σ., Μ.Τ.Ν. και Μ.Τ.Α) που τηρούνται στο τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών και Διοικητικής Υποστήριξης, τα πιο κατάλληλα προς αξιοποίηση, εκπονεί οικονομοτεχνικές και λοιπές αναγκαίες μελέτες που αφορούν στα προς αξιοποίηση ακίνητα και εισηγείται στον διευθυντή της ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ. την ανάληψη εκ μέρους του ενεργειών για την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ). Επιπλέον, εισηγείται, σε συνεργασία με το τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών και Διοικητικής Υποστήριξης και το Τμήμα Νομικής Υποστήριξης, στο Διευθυντή της ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ., την επιλογή κάθε ακινήτου για αξιοποίηση, τον καθορισμό του ειδικότερου τρόπου της αξιοποίησης, τη χρήση του ακινήτου, την τιμή εκκίνησης του ετησίου ανταλλάγματος και την αποτίμηση σε χρήμα της ετήσιας αντιπαροχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!