Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Στη συμπεριφορά της διαβητικής μαθήτριας αποδίδει την «αποβολή» της ο διευθυντής
[Πρώτο Θέμα]: Στη συμπεριφορά της διαβητικής μαθήτριας αποδίδει την «αποβολή» της ο διευθυντής

[Πρώτο Θέμα]: Στη συμπεριφορά της διαβητικής μαθήτριας αποδίδει την «αποβολή» της ο διευθυντής

Καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά καθηγήτριας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη 
«Ψευδή και κακόβουλα» χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο «τα οποία λένε ότι καθηγήτρια πέταξε έξω από την τάξη μαθήτρια» σε σχολείο στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, επειδή έκανε μετρήσεις σακχάρου μέσα στην τάξη, ο διευθυντής του σχολείου, ο οποίος μάλιστα… επιρρίπτει ευθύνες στην ίδια τη μαθήτρια.
«Η καθηγήτρια -το ξέρω και από την ίδια αλλά και το επιβεβαίωσα από μαρτυρίες των μαθητών- σε καμία περίπτωση δεν απαίτησε από τη μαθήτρια να βγει έξω, της είπε ότι θα ήταν καλύτερα να κάνει έξω τη μέτρηση. Δεν ειπώθηκε τίποτε σχετικό με ναρκωτικά, το διασταύρωσα από τους μαθητές, τους οποίους κάλεσα και ρώτησα έναν – έναν, χωριστά. Δεν έγινε τίποτε το σπουδαίο, παρά μόνο μία σύσταση στη μαθήτρια, επειδή έκανε τη μέτρηση με τρόπο επιδεικτικό» είπε ο κ. Παρασκευόπουλος.
Πρόσθεσε δε ότι και πριν από το επίμαχο περιστατικό η γενικότερη συμπεριφορά τής εν λόγω μαθήτριας μέσα στην τάξη δεν υπήρξε σωστή, καθώς και ότι ποτέ δεν υπήρξε θέμα με άλλους μαθητές, οι οποίοι πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!