Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: ΣτΕ: Στις 24 και 26 Οκτωβρίου οι δύο επόμενες διασκέψεις για τις τηλεοπτικές άδειες
[Πρώτο Θέμα]: ΣτΕ: Στις 24 και 26 Οκτωβρίου οι δύο επόμενες διασκέψεις για τις τηλεοπτικές άδειες

[Πρώτο Θέμα]: ΣτΕ: Στις 24 και 26 Οκτωβρίου οι δύο επόμενες διασκέψεις για τις τηλεοπτικές άδειες

Η ψηφοφορία επί της συνταγματικότητας -ή μη- του νόμου Παππά αναμένεται να διεξαχθεί στη διάσκεψη της ερχόμενης Τετάρτης
Στις δύο επόμενες διασκέψεις της ερχόμενης Δευτέρας και Τετάρτης (24 και 26 Οκτωβρίου 2016) της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, τουλάχιστον 16 δικαστές θα «εκτελέσουν» ως αντισυνταγματικό το νόμο Παππά, με τον οποίο μεταφέρθηκαν οι αρμοδιότητες του ΕΣΡ στην κυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Νικόλαος Σακελλαρίου προσδιόρισε τις δύο επόμενες διασκέψεις κεκλεισμένων των θυρών της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες για το απόγευμα (5μ.μ.) της ερχόμενης Δευτέρας και Τετάρτης.
Η διάσκεψη της ερχόμενης Δευτέρας, η τέταρτη κατά σειρά, θα ξεκινήσει με τον εισηγητή της υπόθεσης, σύμβουλο Επικρατείας Γεώργιο Παπαγεωργίου, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει την εισήγησή του, που ξεκίνησε χθες το βράδυ, αλλά δεν ολοκληρώθηκε.
Ο κ. Παπαγεωργίου, όπως ήταν αναμενόμενο, τάχθηκε υπέρ της συνταγματικότητας του νόμου Παππά (νόμος 4339/2015), με τον οποίο παρακάμφθηκε το ΕΣΡ για την διαδικασία χορήγησης των τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και υπέρ της νομιμότητας των υπουργικών κ.λπ. αποφάσεων που εκδόθηκαν σε επιταγή του εν λόγω νόμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!