Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: ΣτΕ: Σενάρια αναβολής της αυριανής διάσκεψης για τις άδειες μετά την ασθένεια δικαστή
[Πρώτο Θέμα]: ΣτΕ: Σενάρια αναβολής της αυριανής διάσκεψης για τις άδειες μετά την ασθένεια δικαστή

[Πρώτο Θέμα]: ΣτΕ: Σενάρια αναβολής της αυριανής διάσκεψης για τις άδειες μετά την ασθένεια δικαστή

Ο σύμβουλος Επικρατείας Αριστόβουλος-Γεώργιος Βώρος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και του τοποθετήθηκε stent λόγω απόφραξης αρτηρίας
Νέα, απρόσμενη διάσταση προσλαμβάνει το φλέγον θέμα της διάσκεψης της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, κεκλεισμένων των θυρών, για τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς εκφράζονται σενάρια, φόβοι και ανησυχίες λόγω της ξαφνικής νοσηλείας, στην εντατική νοσοκομείου, του συμβούλου Επικρατείας Αριστόβουλου-Γεώργιου Βώρου μετά από καρδιακό επεισόδιο και την τοποθέτηση stent λόγω απόφραξης αρτηρίας.
Το γεγονός της ασθένειας του κ. Βώρου, ο οποίος συμμετείχε στην επίμαχη διάσκεψη, από μόνο του δεν σηματοδοτεί εξελίξεις, καθώς υπάρχουν ήδη στη σύνθεση της Ολομέλειας του ΣτΕ δύο αναπληρωματικοί σύμβουλοι, οι οποίοι μπορούν -κατ’ αρχήν- να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε, αφού για το σκοπό αυτό είναι και αναπληρωματικοί.
Διευκρινίζεται ότι η ασθένεια του κ. Βώρου είναι γεγονός και δεν επιδέχεται παρερμηνείας. Όμως, τα σενάρια μετά τις τελευταίες εξελίξεις πυροδοτούν ένα αρνητικό κλίμα.
Όπως έλεγαν έμπειροι δικαστές, δεν αποκλείεται να τεθούν και άλλα ζητήματα κατά την έναρξη της αυριανής διάσκεψης (εκτός των καθαρά νομικών), έτσι ώστε να οδηγηθεί σε επ’ αόριστον αναβολή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!