Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 0 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Σπίρτζης για ηλεκτρ. εισιτήριο: Προτιμότερη μία ταλαιπωρία 4-5 ημερών, παρά να συνεχίσουν τα πλαστά
[Πρώτο Θέμα]: Σπίρτζης για ηλεκτρ. εισιτήριο: Προτιμότερη μία ταλαιπωρία 4-5 ημερών, παρά να συνεχίσουν τα πλαστά

[Πρώτο Θέμα]: Σπίρτζης για ηλεκτρ. εισιτήριο: Προτιμότερη μία ταλαιπωρία 4-5 ημερών, παρά να συνεχίσουν τα πλαστά

Ο υπουργός Μεταφορών καταλόγισε πολιτικές ευθύνες για το γεγονός ότι δεν προχώρησε ο διαγωνισμός για το ηλεκτρονικό εισιτήριο – Για το Ελληνικό σχολιάζει: «Η μπάλα στα πόδια τού επενδυτή»
Για το εύρος της δραστηριότητας του κυκλώματος με τα πλαστά εισιτήρια και τις πλαστές κάρτες αναμένεται να ενημερώσει τη Βουλή και τους Έλληνες πολίτες ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, την ίδια ώρα που αφήνει σαφείς αιχμές για τους λόγους που επί σειρά ετών έμενε κολλημένος ο διαγωνισμός για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Ο Χρήστος Σπίρτζης, κατά την συνεδερίαση της Επιτροπής Ακροάσεων της Βουλής, έκανε ειδική μνεία και στην έρευνα των εισαγγελικών Αρχών για τα πλαστά εισιτήρια στη ΣΤΑΣΥ, πιθανολογώντας σφόδρα ότι η υπόθεση ακουμπάει την ΟΣΥ.
Αναφέρθηκε δε και στην εξάρθρωση κυκλώματος εργοστασίου που τύπωνε πλαστά εισιτήρια.
Ο υπουργός Υποδομών αναγνώρισε ότι υπήρξαν κάποια προβλήματα στο ένα από τα εννέα κέντρα που εκδίδουν ηλεκτρονικές κάρτες, ωστόσο δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι η διαδικασία θα προχωρήσει, αν και «υπάρχουν αντιστάσεις» για την εφαρμογή του συστήματος ηλεκτρονικών εισιτηρίων.
Πρόσθεσε ότι ο ίδιος θα προτιμήσει να αναλάβει το πολιτικό κόστος, σε σχέση με τους πολίτες που θα σπεύσουν τις τελευταίες ημέρες να εκδώσουν την ηλεκτρονική τους κάρτα, και άρα θα υπάρξει μια ταλαιπωρία τεσσάρων-πέντε ημερών, παρά να συνεχίσουν τη δράση τους τα δωμάτια των πλαστών εισιτηρίων και καρτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!