Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Το σπυράκι στη γλώσσα έκρυβε τον θάνατο για την 16χρονη Μαρία
[Πρώτο Θέμα]: Το σπυράκι στη γλώσσα έκρυβε τον θάνατο για την 16χρονη Μαρία

[Πρώτο Θέμα]: Το σπυράκι στη γλώσσα έκρυβε τον θάνατο για την 16χρονη Μαρία

Ένα μικρό σημάδι, στο οποίο δεν δόθηκε η απαιτούμενη προσοχή ήταν αρκετό για να χάσει τη ζωή της μια 16χρονη μαθήτρια. Το σπυράκι που έβγαλε ξαφνικά στη γλώσσα της δεν προμήνυε με τίποτα το θάνατό της.
Η Μαρία, όπως και οι γονείς της δεν έδωσαν αμέσως σημασία στο ύποπτο σημάδια το οποίο όμως αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε μια μορφή καρκίνου.
Η μάχη που έδωσε η 16χρονη, αμέσως μόλις συνειδητοποίησε το μέγεθος της αρρώστιας ήταν δυνατή αλλά όχι επιτυχής.
Δυο μήνες μετά το θάνατό της από καρκίνο η μητέρα της Αγγελική μιλά στο protothema.gr και βρίσκει το θάρρος και τη δύναμη να εξηγήσει το Γολγοθά της οικογένειά της.
” Η Μαρία μου από τη πρώτη στιγμή γνώριζε το πρόβλημά της . Ήταν ένα δυνατό κορίτσι κι ας ήταν μόλις 16 ετών . Και εμείς η οικογένειά της , που μείναμε πίσω είμαστε πολύ δυνατοί άνθρωποι και γνωρίζουμε ότι το κοριτσάκι μας βρίσκεται στην αγκαλιά της Παναγίας και μας βοηθάει από εκεί ψηλά .
Στην αρχή μου είχε παραπονεθεί ότι την ενοχλούσε ένα σπυράκι στη γλώσσα αλλά δεν δώσαμε αμέσως σημασία.Δεν ανησυχήσαμε “
Όταν το σπυράκι αυτό δεν έφευγε από τη γλώσσα της Μαρίας οι γονείς προβληματίστηκαν και όπως λέει η μητέρα της 16χρονης, άρχισαν να ρωτούν τους γιατρούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!