Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Σπείρα στην Κέρκυρα έκανε «χρυσές δουλειές» εδώ και έξι χρόνια
[Πρώτο Θέμα]: Σπείρα στην Κέρκυρα έκανε «χρυσές δουλειές» εδώ και έξι χρόνια

[Πρώτο Θέμα]: Σπείρα στην Κέρκυρα έκανε «χρυσές δουλειές» εδώ και έξι χρόνια

Η λεία της σπείρας φέρεται ότι ξεπερνούσε τα 700.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ τα μέλη της είχαν κλέψει ακόμη χρυσαφικά, κοσμήματα, έργα τέχνης, μία πλάκα χρυσού (!), ακόμη και ένα… drone
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την ελληνοαλβανική σπείρα διαρρηκτών που δρούσαν επί έξι ολόκληρα χρόνια χτυπώντας σπίτια σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας. Στις 14 διαρρήξεις και μία ληστεία που εξιχνιάστηκαν όταν εξαρθρώθηκε στις 23 Νοεμβρίου, προστέθηκαν τώρα άλλες τρεις διαρρήξεις με ιδιαίτερα πλούσια λεία.
Η πρώτη είχε γίνει στις 12 Φεβρουαρίου του 2011 στην περιοχή Αγία Αικατερίνη και είχαν κλαπεί ηλεκτρικές συσκευές και χρυσαφικά αξίας 7.000 ευρώ. Η δεύτερη έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου του 2012 σε σπίτι στην περιοχή Αλεπού από το οποίο οι δράστες είχαν αρπάξει ποσό «μαμούθ» ύψους 52.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 6.000 ευρώ και η τρίτη στις 14 του περασμένου Νοεμβρίου σε σπίτι στην περιοχή Ποντί απ’ όπου είχαν κλαπεί 1.900 ευρώ, 400 παλιά γαλλικά φράγκα, ηλεκτρικές συσκευές και χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ. Για αυτές τις υποθέσεις σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος οκτώ μελών της εγκληματικής ομάδας και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Η λεία της σπείρας φέρεται ότι ξεπερνούσε τα 700.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ τα μέλη της είχαν κλέψει ακόμη χρυσαφικά, κοσμήματα, έργα τέχνης, μία πλάκα χρυσού (!), ακόμη και ένα..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!