Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Σόιμπλε: Είπα στον Τσακαλώτο ότι αν δεν υλοποιήσει τα συμφωνηθέντα τότε θα έρθουν νέα μέτρα
[Πρώτο Θέμα]: Σόιμπλε: Είπα στον Τσακαλώτο ότι αν δεν υλοποιήσει τα συμφωνηθέντα τότε θα έρθουν νέα μέτρα

[Πρώτο Θέμα]: Σόιμπλε: Είπα στον Τσακαλώτο ότι αν δεν υλοποιήσει τα συμφωνηθέντα τότε θα έρθουν νέα μέτρα

Οι Έλληνες δεν θα πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούν να σταματήσουν τις μεταρρυθμίσεις – Επιμένει ότι η συζήτηση για το χρέος πρέπει να ξεκινήσει μετά το 2018
Νέο μήνυμα στην Αθήνα ότι δεν θα πρέπει να πιστέψει ότι μπορεί να σταματήσει τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις στέλνει με συνέντευξή του στην εφημερίδα Genaral Anzeiger της Βόννης ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε .
«Ας πάρουμε ως παράδειγμα την ανάπτυξη στην Ισπανία. Η Ιταλία θα έχει θετική εξέλιξη στην οικονομία. Οι ‘Ελληνες κάνουν, επίσης, πρόοδο, δεν θα πρέπει όμως να πιστέψουν ότι μπορούν να σταματήσουν τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Σόιμπλέ.
Όσον αφορά την άρνηση του ΔΝΤ να συνεχίσει να συμμετέχει στο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας, ο κ. Σόιμπλε σημειώνει ότι «πρόκειται για παρεξήγηση» και ότι δεν προτίθεται καθόλου να συγκρουσθεί με το Ταμείο. «Το ΔΝΤ αμφιβάλλει -και αυτό δεν είναι νέο- ότι η Ελλάδα θα εφαρμόσει, αυτά για τα οποία έχει δεσμευτεί και ότι αυτό αρκεί ώστε να βαδίσει η χώρα προς ένα διαρκές μονοπάτι ανάπτυξης. Οι ‘Ελληνες αντίθετα επαναλαμβάνουν: θα τα καταφέρουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!