Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Σκωτία: Δίνει «προίκα» σε όλα τα μωρά που θα γεννηθούν από την 1η Ιανουαρίου
[Πρώτο Θέμα]: Σκωτία: Δίνει «προίκα» σε όλα τα μωρά που θα γεννηθούν από την 1η Ιανουαρίου

[Πρώτο Θέμα]: Σκωτία: Δίνει «προίκα» σε όλα τα μωρά που θα γεννηθούν από την 1η Ιανουαρίου

Η κυβέρνηση θα δίνει στις νέες μητέρες δώρο το λεγόμενο «πακέτο του μωρού» που θα περιλαμβάνει αντικείμενα πρώτης ανάγκης για τα νεογέννητα
Ιδιαίτερα τυχερά θα είναι τα μωρά που θα γεννηθούν στη Σκωτία από το νέο έτος καθώς όπως ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της χώρας, με το που θα έρχονται στη ζωή θα παίρνουν και μια μικρή… προίκα.
Συγκεκριμένα, η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Nicola Sturgeon δήλωσε πως από 1η Ιανουαρίου του 2017 η κυβέρνηση θα δίνει στις νέες μητέρες δώρο το λεγόμενο «πακέτο του μωρού».
Πρόκειται για ένα πακέτο που θα δίνεται σε όλες τις μητέρες δωρεάν και το οποίο θα περιλαμβάνει αντικείμενα πρώτης ανάγκης για το νέο μέλος της οικογένειας.
«Πρόκειται για ένα σύμβολο πίστης, για έναν ισότιμο ανταγωνισμό» δήλωσε η πρωθυπουργός της Σκωτίας.
Τα πακέτα περιλαμβάνουν ρούχα για τα μωρά, πάνες ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε και να κοιμούνται μέσα σε αυτά τα μωρά.
Η Φινλανδία μοιράζει ήδη τέτοια πακέτα στις μέλλουσες μητέρες τα οποία περιλαμβάνουν 80 χρήσιμα αντικείμενα για τα μωρά, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να μειωθεί η παιδική θνησιμότητα, πείθοντας παράλληλα τους Φινλανδούς να δίνουν περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!