Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο για την απόφαση Τσίπρα να ξαναψηφίσουν οι σύνεδροι
[Πρώτο Θέμα]: Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο για την απόφαση Τσίπρα να ξαναψηφίσουν οι σύνεδροι

[Πρώτο Θέμα]: Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο για την απόφαση Τσίπρα να ξαναψηφίσουν οι σύνεδροι

Αφενός ικανοποίησε ένα σημαντικό αριθμό βουλευτών που δεν θέλει να έχει απέναντί του τώρα και αφετέρου αποδυνάμωσε την ισχύ του κομματικού οργάνου
Η κορυφαία στιγμή του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ , που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη πρωτίστως των συνέδρων και μετά όλων των άλλων, ήταν όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε στο βήμα και ζήτησε από το σώμα να αλλάξει την απόφασή του για την ποσόστωση στη νέα κεντρική επιτροπ ή, που αρχικά περιλάμβανε και τους βουλευτές. Αυτό καθαυτό το περιεχόμενο του πρωθυπουργικού αιτήματος, αλλά και το ύφος με το οποίο απευθύνθηκε στους συνέδρους ο κ. Τσίπρας συζητείται και θα συζητείται για καιρό ακόμη στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ – και όχι με τον καλύτερο τρόπο και τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις.
Η στιγμή της έκρηξης του Αλέξη Τσίπρα το βράδυ του Σαββάτου
Ουσιαστικά επρόκειτο για έναν αιφνιδιασμό από την πλευρά του κ. Τσίπρα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή όλοι πίστευαν ότι και ο ίδιος ήθελε τη συγκεκριμένη ποσόστωση. Να περιλαμβάνονται δηλαδή και οι βουλευτές στο όριο του 25% των μελών της κεντρικής επιτροπής, που μπορούσαν να προέλθουν από το κεντρικό πολιτικό προσωπικό, τα κυβερνητικά στελέχη δηλαδή και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!