Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Συνέδριο ΝΔ: «Άνοιγμα» για μελλοντική συνεργασία από τον εκπρόσωπο της Ένωσης Κεντρώων
[Πρώτο Θέμα]: Συνέδριο ΝΔ: «Άνοιγμα» για μελλοντική συνεργασία από τον εκπρόσωπο της Ένωσης Κεντρώων

[Πρώτο Θέμα]: Συνέδριο ΝΔ: «Άνοιγμα» για μελλοντική συνεργασία από τον εκπρόσωπο της Ένωσης Κεντρώων

Ο Μάριος Γεωργιάδης έπλεξε το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, δήλωσε ότι νιώθει οικεία στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε ότι «ίσως διαφέρουμε στο τρόπο άσκησης πολιτικής, αλλά μπορούμε να το βελτιώσουμε στο μέλλον»
Εμφανή ανοίγματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης, χαιρετώντας στο συνέδριο της ΝΔ, ο οποίος δήλωσε ότι νιώθει οικεία κάθε φορά.
«Αποχώρησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, να αποχωρεί και η κυβέρνηση σιγά-σιγά», είπε ξεκινώντας ο κ. Γεωργιάδης. «Δεν ξέρω γιατί, αλλά νιώθω οικεία κάθε φορά που έρχομαι στο συνέδριό σας», είπε και έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι είναι άνθρωπος της νέας γενιάς πολιτικών, υπέρμαχος των μεταρρυθμίσεων, ενώ είναι και πολύ κοντά στις δικές μας αντιλήψεις ως Ένωση Κεντρώων. «Ίσως διαφέρουμε στον τρόπο άσκησης πολιτικής, αλλά μπορούμε να το βελτιώσουμε στο μέλλον», είπε ο κ. Γεωργιάδης.
Ωστοσο, άσκησε κριτική σε κάποιες θέσεις της ΝΔ , λέγοντας ότι τον τελευταίο καιρό η αξιωματική αντιπολίτευση δεν είναι τόσο σκληρή στις θέσεις της για το δημόσιο και αναφέρθηκε στη διαφωνία για την απλή αναλογική, λέγοντας ότι αυτή ανοίγει τον δρόμο για τις συνεργασίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!