Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Συνεχίζονται οι εσωκομματικοί κλυδωνισμοί στην Ένωση Κεντρώων
[Πρώτο Θέμα]: Συνεχίζονται οι εσωκομματικοί κλυδωνισμοί στην Ένωση Κεντρώων

[Πρώτο Θέμα]: Συνεχίζονται οι εσωκομματικοί κλυδωνισμοί στην Ένωση Κεντρώων

Αιχμηρή επιστολή στον Βασίλη Λεβέντη έστειλε ο βουλευτής Σαρίδης
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εσωκομματικοί κλυδωνισμοί στην Ένωση Κεντρώων καθώς μετά τον κ. Γιώργο Καρρά ο οποίος αποχωρώντας από το κόμμα κατήγγειλε υπονομευτικά «φίλια» πυρά και ο κ. Γιάννης Σαρίδης κάνει λόγο για στελέχη του κόμματος που επιχειρούν να εξυπηρετήσουν «τα μικροκομματικά τους συμφέροντα» εις βάρος των υπολοίπων.
Ο βουλευτής φέρεται έντονα δυσαρεστημένος με τον τρόπο που λειτουργεί το κόμμα αλλά και με τις τακτικές ορισμένων στελεχών. Σε αυτό συνηγορεί και ανάρτηση στο facebook με την οποία απαντά αιχμηρά προς κοινοβουλευτικά στελέχη που όπως υποστηρίζει έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την απουσία του από την χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ.
Οι ίδιες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι ο κ. Σαρίδης έχει στείλει και σχετική επιστολή προς τον κ. Λεβέντη εκφράζοντάς του έντονους προβληματισμούς για τη λειτουργία του κόμματος και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο.
Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα δύο βουλευτές έχουν εκφράσει εντονότατες διαμαρτυρίες για την μη αξιοποίησή τους από το κόμμα με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να τους ανατίθενται αυξημένες αρμοδιότητες, όπως εισηγήσεις νομοσχεδίων προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εξόδου από το κόμμα.
Υπενθυμίζεται ότι και η αποχώρηση του κ. Καρρά συνδέεται με συμπεριφορές άλλων βουλευτών που ο ίδιος υποστήριζε ότι λειτουργούσαν υπονομευτικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!