Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 8 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Ειρήνης
[Πρώτο Θέμα]: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Ειρήνης

[Πρώτο Θέμα]: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Ειρήνης

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» θα ζητήσει από τις Αρχές την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον πατέρα της 10χρονης εκτιμώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα βρεθεί το παιδί
Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της 10χρονης Ειρήνης από την Κομοτηνή, όταν την πήρε ο πατέρας της και έφυγαν για άγνωστο προορισμό . Στις Αρχές έχει χτυπήσει συναγερμός αφού την επιμέλεια της μικρής είχε η μητέρα της, η οποία φοβάται τα χειρότερα μιας και πιστεύει ότι η 10χρονη Ειρήνη ίσως να διατρέχει κίνδυνο από τον τον πατέρα της.
Σε ετοιμότητα βρίσκεται και το «Χαμόγελο του Παιδιού» αφού έχουν ήδη δημοσιοποιήσει την εξαφάνισή της.
Ο κ. Γιαννόπουλος πρόεδρος του Οργανισμού θα ζητήσει από τις Αρχές την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον πατέρα της 10χρονης εκτιμώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα βρεθεί το παιδί.
«Θα ζητήσουμε άρση απορρήτου στοιχείων του πατέρα. Έχει γίνει τεράστια κινητοποίηση αλλά δυστυχώς δεν έχουμε καμία πληροφορία που να είναι βάσιμη. Δεν γνωρίζουμε αν το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του, αν τυχόν το έχει πειράξει ο πατέρας και για το λόγο αυτό θα ζητήσουμε άρση απορρήτου των στοιχείων του πατέρα. Και θέλω να πω ότι είναι τόσο μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου, γεγονός που μαρτυρά το 1.700.000 κόσμου που επισκέπτεται τη σελίδα στο facebook για να μάθει νέα για την τύχη της μικρής Ειρήνης» λέει στο protothema.gr o κ. Γιαννόπουλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!