Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Συναγερμός στη Δανία: Εκκενώθηκαν δύο αεροδρόμια και δύο εμπορικά κέντρα
[Πρώτο Θέμα]: Συναγερμός στη Δανία: Εκκενώθηκαν δύο αεροδρόμια και δύο εμπορικά κέντρα

[Πρώτο Θέμα]: Συναγερμός στη Δανία: Εκκενώθηκαν δύο αεροδρόμια και δύο εμπορικά κέντρα

Απειλές για τοποθέτηση βόμβας σε διάφορα σημεία στη χώρα – Φαρσέρ ή τρομοκράτης; Η αστυνομία διεξάγει έλεγχο και έχει εντοπίσει τον αποστολέα των επιστολών
Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί η αστυνομία και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στη Δανία, μετά από απειλή για τοποθέτηση βόμβας σε αεροδρόμια και εμπορικά κέντρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία διέταξε την εκκένωση δύο αεροδρομίων και ισάριθμων εμπορικών κέντρων, τα οποία κατονομάστηκαν ως φερόμενοι στόχοι τρομοκρατικών ομάδων. Πιο συγκεκριμένα, εκκενώθηκαν οι εγκαταστάσεις των αεροδρομίως Ρόσκιλντ και Τίρστρουπ, ενώ έχει αποκλειστεί η πρόσβαση από όλους τους δρόμους.
Απειλή για βόμβα υπήρξε και στο εμπορικό κέντρο Ro´s Torv, στην πόλη Ρόσκιλντ, καθώς και το εμπορικό κέντρο Βέστγιαλντς, στην πόλη Σλάγκεσε. Στο τελευταίο έχει κληθεί ασθενοφόρο και οχήματα της πυροσβεστικής, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την όποια κατάσταση προκύψει κατά τον έλεγχο των ειδικών μονάδων.
Απειλές για βόμβες υπήρξαν και στο κέντρο της Κοπεγχάγης, ωστόσο η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν τις λαμβάνει σοβαρά υπόψιν. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της δανέζικης αστυνομίας, έχουν ταχυδρομηθεί πολλές επιστολές για βόμβα σε διάφορα σημεία, από τον ίδιο αποστολέα, για τον οποίο άφησε να εννοηθεί ότι έχει εντοπιστεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!