Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Πρώτο Θέμα]: Συμφωνία της Snapchat με την Time Warner για να κατακτήσουν τα νεανικά κοινά
[Πρώτο Θέμα]: Συμφωνία της Snapchat με την Time Warner για να κατακτήσουν τα νεανικά κοινά

[Πρώτο Θέμα]: Συμφωνία της Snapchat με την Time Warner για να κατακτήσουν τα νεανικά κοινά

Η Snapchat θα αποκτήσει «TV-like» βίντεο που θα παίζουν στα κινητά –  Η Time Warner και η Warner Bros. θα δημιουργήσουν δέκα διαφορετικά τηλεοπτικά shows (δράμα, κωμωδία κτλ) για το Snapchat
Συμφωνία ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, υπέγραψε η Snap, ο ιδιοκτήτης του Snapchat, με την Time Warner, προκειμένου, σειρές και τηλεοπτικά shows να εμφανιστούν σύντομα στη δημοφιλή εφαρμογή με σκοπό να προσελκύσουν περισσότερο νεανικό κοινό..
Ο διευθύνων σύμβουλος της Time Warner, Gary Ginsber, που δήλωσε ότι το Snaphat θα είναι η «εξέλιξη των μέσων ενημέρωσης» αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει στο να αποκτήσουμε μεγαλύτερο κοινό στα shows μας αλλά και στις νέες πλατφόρμες άμεσης επικοινωνίας με τους χρήστες μας, που συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε».
Όπως ανακοινώθηκε, μέσα σε έναν χρόνο η Time Warner και η Warner Bros. θα δημιουργήσουν δέκα διαφορετικά τηλεοπτικά shows (δράμα, κωμωδία κτλ) για την εφαρμογή.
Το Snaphat είναι μία από τις πολλές εταιρείες διαδικτύου που επιδιώκει να συνδιαμορφώσει το μέλλον της τηλεόρασης.
Το Facebook επενδύει σε πρωτότυπο περιεχόμενο για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να παρακολουθούν βίντεο μεγάλου μήκους στο κοινωνικό δίκτυο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!